Džaković: Portigal je mnogo jačeg kvaliteta, nećemo razočarati publiku

0

Žensku odbojkašku reprezentaciju Crne Gore očekuje drugo gostovanje u samo četiri dana u grupi B CEV Srebrne lige. Trijumf nad Farskim Ostrvima u subotu, 3:0 (25:9, 25:7, 25:20) bio je sjajna uvertira pred duel drugog kola sa finalistom prošlogodišnjeg izdanja takmičenja, favoritom grupe, selekcijom Portugala.
Nakon dugog puta sa krajnjeg sjevera na krajnji jug Evrope ekipa Milorada Krunića imala je dovoljno vremena za privikavanje i trening u dvorani u Portu.
Ukupno ćemo odraditi tri treninga do utakmice sa Portugalom, što će nam mnogo značiti. Potrudićemo se da dobro izanaliziramo protivnika, da pripremimo pravu taktiku. Naravno, daćemo svoj maksimum da se što bolje predstavimo u Portugalu“, istakla je Simona Petranović.
Portugal je, kao i “crvene”, grupu otvorio ubjedljivom pobjedom, nad Gruzijom 3:0 (25:13, 25:12, 25:18).

Danijela Džaković očekuje veliki izazov, ali vjeruje u dobru partiju.
Očekuje nas utakmica sa Portugalom, ekipom mnogo jačeg kvaliteta, koja je favorit za prvo mjesto u grupi. Daćemo sve od sebe i smatram da imamo kvaliteta da odigramo jednu zanimljivu utakmicu za publiku“.
Utakmica Portugal – Crna Gora igra se u Portu, u srijedu, 31. maja sa početkom u 16 sati po našem vremenu. Prenos utakmice je Arsena sport 2. Farksa Ostrva i Gruzija igraće od 20 sati.

Upravo će Gruzija biti naredni rival Crne Gore, u subotu, 3. juna, u dvorani sportskog kompleksa „Verde“, sa početkom od 20 sati.

CEV Srebrna liga, grupa B – 1. kolo: Farska Ostrva – Crna Gora 0:3 (9:25, 7:25, 20:25), Portugal – Gruzija 3:0 (25:13, 25:12, 25:18), 2. kolo: Portugal – Crna Gora (16), Farska Ostrva – Gruzija (20).

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.