Duško Knežević podnio prijavu protiv dvije svoje službenice

1

Vlasnik Atlas grupe, koji je na potjernici Interpola, Duško Knežević podnio je krivične prijave Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) protiv službenice Atlas banke Ljiljane Dragičević i brokera Marine Mauer zbog, kako tvrdi, krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebe službenog položaja pomaganjem. Prijava je podnijeta i protiv službenice Atlas banke Olge Bogdanović zbog zloupotrebe službenog položaja.

“Dragičević je kao organizator kriminalne organizacije, većem broju pravnih lica koji su korisnici e-komerc servisa kod Atlas banke, a koji podrazumijeva prodaju proizvoda i usluga putem interneta prihvatanjem platnih kartica i sistema Visa i Master card organizovala postavljanje odgovornih lica u novoregistrovanim pravnim licima”, saopšteno je iz pres centra Atlas grupe.

Kako se dodaje, Dragičević je takvim postupanjem vrbovala odgovorna lica, angažujući članove svoje porodice i svoje prijatelje i poznanike, i druga fizička lica preko brokera posrednika Marine Mauer.

“Naplaćivala je nezakonite provizije suprotno internim aktima Atlas banke i vršila kontrolu postupanja imenovanih izvršnih direktora kao novih članova kriminalne organizacije u realizaciji kriminalnog plana i usmjeravala kriminalne aktivnosti mimo znanja odgovornih lica Atlas banke”, navodi se u saopštenju.

Atlas banka je u stečaju od početka aprila.

1 Comment
  1. milena budva komentariše

    Kako se prcaju. Olosh napao na olosha. Neka povade oci jedno drugom, kako su i zasluzili!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.