Duško Knežević najavio: Na tragu sam Milovom kastodi računu, on to neće politički preživjeti!

Duško Knežević najavio: Na tragu sam Milovom kastodi računu, on to neće politički preživjeti!

“Na tragu smo kastodi računa Mila Đukanovića, čekamo samo još jednu potvrdu autentičnosti i vjerujte kad to objavim, to će biti politički zemljotres”, otkrio je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe.

Crna Gora je, dodaje on, predmet interesovanja svih, u zemlji, inostranstvu i u regionu i “čini mi se da nikada nismo bili bliži Đukanovićevom kraju”.

“Definitivno imamo pola Crne Gore na ulicama, ako to nije dovoljno da vlast ode i da shvati da oni 30 godina kradu i eksploatišu, prave od Crne Gore jednu rupu Balkana koja ne služi za primjer nikome, onda je jasno da su izgubili kompas”, pojašnjava on.

Prošla ne godina od “Koverte” i afera se ne stišava a sad imamo Zakon o slobodi vjeroispovijesti i neviđeni broj ljudi na litijama.

“Mislim da je crkva i pitanje crkve dosta osjetljivo u Crnoj Gori, da je Mitropolija jedna od stubova bića i opstanka crnogorskog naroda. I svi ti protesti koji se dešavaju mislim da je to spontano, mislim da je to narod koji ne želi više na vlasti režim Mila Đukanovića i mislim da je sa tim svih dešavanjima Crna Gora blizu nekih promjena. Promjena nema bez nove tehničke Vlade, ne mogu promjene biti bez političkih završnica. Ono što sam ja rekao Đukanoviću, sada mu ponavljam. Najbolje da spakuje kofere i napusti Crnu Goru i da ne dozvoli da krv padne u Crnoj Gori”, rekao je on.

Na pitanje kako komentariše izjavu ministra Predraga Boškovića da su litije negacije Crne Gore i crnogorskog bića, on dodaje:

“Taj ministar Bošković, taj dvorski evnuh i bivši bijeli orao sigurno po nalogu Mila Đukanovića izlazi i to priča, ali se radi o jednom bezveznom liku, tako da njegove izjave ne znače ništa, ističe on.

Milova avantura po Majamiju, kaže Knežević, košta mnogo.

“Sam let preko okeana košta 200 do 250 hiljada, a to su plaćala braća po materi i oni to sponzorišu, smatra on.

Naglasio je da je Srđan Kusovac, šef vladinog Biroa za odnose sa javnošću poltron i izdajnik.

Related posts

3 Comments

  1. Stavros

    Dule Duško jesi li ti muško…ajde ne mlati praznu slamu već objavi to što toboš imaš ne kupuj sebi vrijeme svako malo – jer dosadi i sam sebi, a kamo li ovom narodu. Boli tebe briga za narod kao i do sad, već vreću svoju čuvaš, a sto si krao krao si, sad je došlo vrijeme da se podvuče račun!

    3
    1
    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *