Duško Knežević: Milo i DPS su uzeli najviše novca od osam miliona iz Azerbejdžana za koje mene goni vojnik Katnić!

1

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević saopštio je da iza ostavke ministra Pavla Radulovića,  stoji klan Branimira Brana Gvozdenovića, koji želi da to ministarstvo stavi pod svoju kontrolu, jer ga je sada kontrolisala ekipa Duška Markovića i Tomislava Čelebića.

On je kazao i da nijesu tačni navodi SDT-a da je u Crnu Goru iz Azerbejdžana unio osam miliona evra.

“Taj novac, za koji mene tereti SDT-a je u Crnu Goru unio azerbejdžanski ministar Kamaladin Hajdarov i to je aranžman koji je on dogovarao direktno sa Milom Đukanovićem, otkriva Knežević.

Potvrdio je da je Brano Gvozdenović bio umiješan u cijelu operaciju i da je i on primio pare od tih osam miliona.

”Najviše od tog novca otišlo je lično Milu Đukanoviću i DPS-u, sve je to radio u dogovoru sa ministrom Hajdarovim. Sve investicije koje su stizale je kontrolisao Milo Đukanović, a menadžeri su mu bili Brano Gvozdenović, Predrag Nenezić i Petar Ivanović, tvrdi Knežević.

Dodaje da on nije kriminalac, kako ga predstavlja SDT, a hajka na njega je krenula, kako kaže, kad je počeo da proziva mafijašku hobotnicu.

“Đukanović se 15 godina krio od istrage o švercu duvana u Italiji, iza imuniteta i on danas da ima obraza da priča o bilo čemu. A što se tiče Milivoja Katnića on laže i fabrikuje dokaze i notese. On je ludi vojnik Mila Đukanovića. Njegov svjedok saradnik Vlatko Rašović ili Vlatko Sinđelić kako mu tepaju, pritisnut je od bivših kolega iz policije da lažno svjedoči protiv mene, a poznato je u crnogorskoj javnosti kako završavaju lažovi i špijuni, dodaje on.

Naglašava da Đukanović svjesno protiska DF i da im drži nad glavom montirane sudske i tužilačke procese, a Demokrate drži u šaci preko istraga i njihove povezanosti sa aferom Klap i plagijatom njihovog lidera Alekse Bečića.

Osvrnuo se i na novinara Vijesti Petra Komnenića, za koga je dodao da mu je brat advokat prirepak Vanje Mugoše, i da radi za Dušanku Jeknić.

1 Comment
  1. yu komentariše

    Ovaj čovijek još nije dao niti jedan validan dokaz protiv MILA .Ne vidim smisla obavljivanju njegovih rekla kazala priča.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.