Dritan zasmijava javnost: Pohvalio se sa 68 hapšenja, a za 100 dana Vlade niko iz DPS-a nije u Spužu, Kovačević mu pobjegao!

15

U prvih 100 dana Vlade Crne Gore uhapšeno je 68 lica, među kojima bivši ministri, poslanici, gradonačelnici, državni sekretari, lokalni sekretari, direktori uprava, direktori agencija, pohvalio se danas potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i naglasio da najbolje tek slijedi. Sve bi ovo i bilo za pohvalu, da je baš ovako kako je rekao. Hapsio jeste, tvitovao takođe, ali niko od uhapšenih nije u zatvoru, niti je optužen.

“Tresla se gora, rodio se miš”, rekao bi naš narod.

Abazović je tokom ovih sto dana postao “hit” na Tviteru, jer kad kod policija krene u “pohode”, Abazović tvitne. Vicepremijer uredno tvituje, ali i uredno zaboravi da obavijesti kad uhapšene puste na slobodu.

Ruka pravde o kojoj priča potpredsjednik Vlade lisice na ruke stavlja ne više od 72 sata. Potom svi uhapšeni budu pušteni.

Tako je Dritan “hapsio” Brana Mićunovića, Ljora Nrekića, Dragana Brkovića, Predraga Jelušića, Zorana Vukčevića, Dragana Kovačevića koji je uspio da pobjegne iz zatvora u Spužu.

Pohvalio se Abazović i reformom Uprave policije, a jedva su smjenili čelne ljude. U Nikšiću su se sjetili da smjene načelnike tek kad su nepoznati napadači pretukli aktivistu DF-a Luku Trebješanina. Načelnici su smjenjeni, ali su i dalje u policiji, na drugom radnom mjestu.

“Otkrivene su velike, višemilionske afere koje tek treba da dobiju epilog. Ali to nije kraj, najbolje tek slijedi”, kazao je Abazović.

Dok je otkrivao afere, za staru i veoma poznatu aferu “Koverta” oslobođen je bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović.

Ovim se u današnjem obraćanju javnosti Abazović nije pohvalio. Otkrio je aferu u MUP-u ali je zaboravio da doda da su svi osumnjičeni akteri na slobodi. Slično se desilo i sa Abu Dabi aferom.

Pravda je spora, ali dostižna, kaže narodna izreka. Uvjerili smo se da je spora, sudeći po djelovanju Vlade tokom ovih sto dana, a da li  je dostižna, ostaje nam da vidimo.

 

15 Comments
 1. Aleksa komentariše

  O kakvim reformama prica. Nisam bio siguran sta cujem
  U policiji osim direktora i pmocnika svi su na svojim mjestima. ANB namhestaju direktora. U MUP svi na svojim mhestima. Uhapseni pusteni. Jedan pobjegao. Stanje ekonomihe u haosu. Alo Dritane je si li prisebi.

  60
  1
  1. Helm komentariše

   100-tinak dana rada nove Vlade i neke stvari mogu da se rade mnogo bolje i brže. Vidjeli ste kako su ekspresno zadužili državu odnosno narod sa milijardu eura kredita, a ne mogu da očiste birački spisak i smjene rukovodstvo RTCG, koje su i dalje poluge moći bivšeg režima.

   40
   2
 2. Marselo komentariše

  Glumac obični i prijatelj Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja.

  69
  1
 3. Helm komentariše

  Birački spiskovi su i dalje najveći problem izbornog sistema u Crnoj Gori, RTCG i dalje truje medijski prostor, vojnici DPS-a i dalje drže pozicije u MUP-u i na raznim mjestima u državnim institucijama. Duboka država preko svojih kadrova i dalje vlada Crnom Gorom, a nejaka Vlada se služi kozmetičkim promjenama i šminka stvarnost i javnost da nešto radi na promjenama, a u suštini mnoge stvari su ostale iste kao u vrijeme vladavine DPS-a.

  45
  1. Ivi komentariše

   DUBOKA DRŽAVA, TAČNO. Nije to koncern ali ovaj mladić bi trebalo da se vidi…

   11
 4. kuca komentariše

  Ja znam za Daru iz Smokovca za druge ne da su uhapseni !????

  91
  1
 5. Ja komentariše

  Ti si jedna obična kurva ugog blentavog nakradenog rakčevića za tebe je svaki srbin znao da govno na govno udarit neće

  29
  2
 6. Ivi komentariše

  Ovaj mladić je pproblematičan i treba vidjeti sve od kada je radio u onoj humanitarnoj organizaciji za spašavanje izbjeglica sa Kosova. On i Jasavićka pa sve unaprijed.Ovo je u dodiru sa mafijom.

  59
  1
 7. Gavroni komentariše

  Ha ha ha ha ha on se sprda sa narodom i jos kaze ima veliku podrsku medjunarodne zajednice.Medjunarodna zajednica pokusava na sve nacine da vrati mila lopova na vlast.

  56
  1
 8. Misliti crnogorski komentariše

  Stvarno sta Dritanga hoce sa tom pricom o hapsenjima? Politicke poene??? Pa to je smijurija.

  19
  1
 9. Milica komentariše

  Komedija, sve neka hapsenja a niko u zatvor, sva mafija na slobodi!

  15
  1. Ivi komentariše

   A spiker ke sa Vijesti savjetnice u policiji. Dobro jutro. u policiji. E omrčilo se kao što je. Tamo i u vojsku idu najbolji, e TUGO neopojana….

 10. Luka komentariše

  Abazi Reljaksirani

 11. Admiral komentariše

  Bure baruta je spremno u Crnu Goru,samo treba jos da se mića kresne,ceka se samo signal

 12. sanya261 komentariše

  Za 100 dana vlade nije uradjeno nista. Suplja prica i zamazivanje ociju naroda. Politika DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.