DPS u rasulu, dijeli se na dva dijela?

14

U susret predaji izbornih lista, DPS se nalazi u potpunom rasulu, traje svađa oko nosioca te liste, rasporeda na njoj, podijele u opštinskom odboru su svakodnevne i učestale.

Sukobe unutar opštinskog odbora DPS-a nije mogao, prije nekoliko dana, spriječiti čak ni Milo Đukanović, koji je u prošlosti takve situacije rješavao čak i silom.

“Ali sada, suočen sa sigurnim porazom, DPS doživljava svoje najteže dane, jer krah u Nikšiću značio bi možda i nestanak sa političke scene jedne stranke koja je opstajala na korupciji, saradnji sa mafijom i uz podršku tajne službe i kriminalaca u policiji i tužilaštvu poput Zorana Lazovića i Milivoja Katnića”, govore izvori iz DPS-a, kojima je više dozlogrdilo ponašanje predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

Najveći sukob, koji prijeti da preraste i u fizički odvija se između Milutina Simovića i njegove grupe u odboru sa jedne strane i Jevta Erakovića, Sanje Damjanović i njihovih ljudi iz DPS-a sa druge strane.

Prema informacijama koje je Alo dobio  iz DPS-a toj stranci prijeti raspad na dva dijela. Stvaraju se dvije frakcije koje su u neprestanom sukobu.

Činjenica je i da DPS u ovom trenutku nema koga da ponudi kao prvog na listi u NK. Simović je osoba koja je ,”izbušena” aferama dok je bio ministar poljoprivrede i on će sigurno u bliskoj budućnosti biti iza rešetaka, a među onima koji takođe nisu odoljeli koruptivnim poslovima je i Sanja Damjanović, o čemu je nedavno govorila i ministarka Vesna Bratić.

Upravo je Damjanovićeva pokušala da se od strane DPS ,”proda” javnosti kao neko ko nema repove, ali takvih je u DPS-u malo, jer je čitava struktura postavljena kao političko-kriminalna organizacija.

Sve ovo govori da je DPS pred krahom u Nikšiću, a to znači i izvjesni nestanak sa političke scene, a ujedno i loš plasman na predstojećim izborima.

(Alo.rs)

14 Comments
 1. Žile komentariše

  Utrli se ko šareni konji. Neka stave za nosioca Bajagića iz Plužina. Provereno kadar DPS a. Milutinov pobratim.Nije korumpiran. Ima nekretnina u vrijednosti preko milion eu. Kuću od 1000.kvadrata legalizovao Milutin. Zajedno sa DPS izglasao gradnju mini He Vrbnica. Ovo trebe ispitati pod hitno jer je neko uzeo debelu lovu i slagao gradjane Plužina da će se otvoriti radna mjesta na mini He. Ona napravljena, radi a jednog radnog mjesta nema. Neko je iz opština suvlasnik sa udelom 15 posto. Treba proveriti. Ima više krivičnih prijava koje mu je dps sklonio zbog poslušnosti.zato mutavog obavezno na čelo listeDps a.

  6
  4
 2. Obilića poljana komentariše

  To želimo da čujemo.

 3. Gabrijela komentariše

  Dabogda se podijelili i pocijepali po svim šavovima.

 4. Nikola komentariše

  Suočen sa sigurnim porazom, DPS doživljava svoje najteže dane, jer krah u Nikšiću značio bi možda i nestanak sa političke scene jedne stranke koja je opstajala na korupciji, saradnji sa mafijom i uz podršku tajne službe i kriminalaca u policiji i tužilaštvu poput Zorana Lazovića i Milivoja Katnića

 5. Ekonomista komentariše

  Ocekivano oni se stalno svadjaju i bore oko pozicija, Niksic ne zeli njih vise!
  Odlucio je ZA BUDUCNOST NIKSICA!

 6. Orko komentariše

  Ove tice i samaranja kod njih je postala praksa, oni su yrula ljustura i ruzna proslost Niksica!

 7. Jelica Tepacevic komentariše

  Zasto se ne prospu Milo ih drzi i ucjenjuje pteko kriminalaca!

 8. Bato Nikolic komentariše

  Rasipaju se clanstvo im otpada!

 9. Borac za pravdu komentariše

  Oni su u rasulu od parlamentarnih izbora. Nemaju nikakve šanse na nikšićkim izborima !

 10. Borac za pravdu komentariše

  Totalno su pogubljeni otkad su počele da im klize fotelje

 11. Nevena komentariše

  Malo je zakasnio taj raspad. Davno je trebalo da ta partija bude ugašena.

 12. Neko. komentariše

  DPS je odavno u rasulu. To je svima jasno!

 13. Pavle komentariše

  Dijele se od muke..

 14. Stefan komentariše

  Ne znaju sta ce, vide da im je dosao kraj sa korupcijom, pljackama, ubistvima, batinanjem.. Bore se za vlast samo da ne odu u zatvor. Ali na veliku srecu crnogorskog naroda sloboda u Niksicu je neminovna.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.