DPS „specijalac“ i novopečeni crnogorski komita „prosi“ po Beogradu za izbore u Nikšiću!

9

Biznismen blizak DPS-u i čuvar trezora crnogorske „prve familije“ Ranko Jovović u poslednje vrijeme često dolazi u Srbiju kako bi iz beogradske kompanije COMP-COMERC čiji je stvarni vlasnik, preuzeo novčane prihode i iste proslijedio DPS-u za kupovinu glasova u Nikšiću.

Budući da u poslednje vrijeme prihodi koje je u poslovanju ostvarila navedena kompanija nisu na očekivanom nivou, Jovović se u utorak u ugostiteljskom objektu „Jeryy“ na Novom Beogradu sastao sa direktorom Koridora Srbije Dušanom Purićem, od kojeg je tada zahtjevao da pruži tajnu finansijsku podršku DPS-u u Nikšiću. Međutim, Purić je odbio navedeni zahtjev i naglasio da on kao Srbin iz Crne Gore ne želi da podržava „dukljansku“ politiku Mila Đukanovića i njegove političke stranke, te je susret završen u napetoj i mučnoj atmosferi.

S obzirom da je Jovović nakon tog sastanka postao još više svjestan da brod zvani DPS nezadrživo tone prema dnu i dublje, što će se potvrditi i na nikšićkim izborima, isti nastoji da proda nekretnine i hotelske komplekse u Crnoj Gori, koji su zapravo u stvarnom vlasništvu „prve sestre“ Ane Đukanović i novčani kapital izmesti u Srbiju i Dubai. Navedeno, Jovović planira da sprovede uz pravnu pomoć svog zemljaka Saše Nedovića, beogradskog advokata, sa kojim je takođe ostvario susret u pomenutom beogradskom ugostiteljskom objektu.

Da Jovoviću nije strano da često i olako mijenja nacionalne dresove i politička uvjerenja, govori i primjer da je tokom devedesetih godina javno isticao srpsku nacionalnu pripadnost, a posebno u periodu dok je studirao u Beogradu, da bi septembra 2020. godine kao najglasniji crnogorski „patrijota“ barjačio sa crnogorskim komitama na Cetinju.

Izvor: nacionalist.rs

9 Comments
 1. Helm komentariše

  Otišao da realizuje logističku i finansijsku pomoć kod funkcionera SNS-a i nije isključeno da je odobrena s obzirom na prijateljske i poslovne veze Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića.

  1. Milan komentariše

   e ludače 🙂
   vi od muke više ne znate ni što da pišete…

   2
   2
  2. sofija komentariše

   Jadan Vucko, razvlace coveka na sve strane.. Cas je sa Milom cas sa DFom… Ma jeste, nema covjek pametnija posla. On bre radi predsjednicki posao za razliku od ovog naseg bogalja sto ne slova pricati kako valja..

 2. NIKO99 komentariše

  Nadajmo se da ove biznis komite neće potplatiti kakvo ludo dijete da napravi zlo.

  1. Sky komentariše

   probace oni sve, glupi su.. Misle da su sila ipak posle 30 godina mislis da si uhvatio boga za … ali ne ide to tako jenostavno… Kada narod ima pastira Marka koji ce nas voditi u pobjede i rastjerati ove vukove sto haraju Niksicem decenijski. SVI U SPUZ!

 3. Ivi komentariše

  Kupi pare od diskoteka klubova. Ili prodaje pa zatvara. Od hotela i td.

 4. Nikola komentariše

  Bruka zna se da kupuju glasove i niko tu nista ne moze da uradi! Ja znam da oni imaju stotine miliona, milijarde ali isto tako ima nas postenih koji necemo prodati vjeru za veceru! Bagra ce za sve ovo da odgovara!

 5. Jelena komentariše

  Ma one crnce iz afrike da dovedete da vam glasaju , opet vam pomoci nema! NAROD JE SVOJE ODLUCIO! Svi smo uz Marka i ZBNK! do ubedljive pobjede od 55,60%… Svakim danom podrska raste, svakog dana vidimo ko je tu iz kog razloga

 6. Dzeremi komentariše

  DPS kad bi se presesljao kako dolikuje, morali bi jos jedan SPUZ da izgradimo, gdje bi smijestili silih kriminalaca

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.