DPS predao listu, okupile se i komite

12

U prisustvu nekoliko stotina građana, uz crnogorske zastave i crnogorske i komitske pjesme, kao i one protiv četnika, koalicija Evropski tim za Nikšić,koju čini DPS, SD, Liberalna partija i Patriotsko komitski savez, predala je listu za predstojeće lokalne izbore koji će se u gradu pod Trebjesom održati 14.marta.

Listu je predala bivša ministarka nauke, Sanja Damjanović, zajedno sa predsjednicima opštinskih odbora partija koje čine savez.

Koalicija Evropski tim za Nikšić, čiji je slogan “Mijenjamo grad nabolje”, za 13:30 je zakazala konferenciju za novinare na kojoj će se obratiti nosilac liste.

12 Comments
 1. Marko komentariše

  Komite borci za slobodu CG od tudjina,Cetnici saradnici okupatora njemackog bar od 43 godine.
  I u cemu vi vidite problem??????

  4
  18
  1. Sumadinac komentariše

   Komite su debili koji sluze don milù i njegovoj mafiji, sigurno da bi ih se i preci ostelli.Marko beobrazovan si i glupak kome smetaju cetnici a ne smetaju ustase i skidate tompsona izrodi crnogorac.

   4
   1
  2. micki komentariše

   Eee bolesniku

   1
   1
   1. micki komentariše

    Naravno mislim na Marka

    1
    1
 2. bitak komentariše

  Samo im fali SEF na bijelom konju

  9
  2
 3. Stanko komentariše

  Izgleda se da DPS utopio u “komitski” pokret. Prilikom predaje lista “komitske” koalicije na repertoaru su bile samo pjesme koje veličaju čovjeka, kojeg je zvanična istografija, smjestila u fašističe pomagače, kvislinge. Morala bi aktuelna vlast to više da ističe u komunikaciji sa Zapadom.

  5
  1
 4. Helm komentariše

  Ovi su izgubljeni u vremenu i prostoru.

  13
  1
  1. Rodjo komentariše

   Pesma nego kako. Samo vam je to ostalo. Uvježbajte dobro kad budete pratili šefove u spuž da bude veselo.

   6
   1
 5. Ivi komentariše

  Zajednica Srpskih opština. Kome se svadja, nek se svadja. Ko hoće da se raspravlja oko istorije nek se raspravlja. Izmedjupicoustog i bocoustog biraćemo picoustog. I to je to. Mir da bude.

  3
  1
 6. MIKI komentariše

  Koreografija kao iz Bulajicevih filmova,samo je falilo da im se neko obrati sa Tuzni skupe,bjedni li su, ne mogu se gledat.A, vi dragi Niksicani znate sta vi je cinjet,SRBI ZA SRBE, SVI ZA SRPSKI NIKSIC.

  6
  1
 7. zdravko komentariše

  Kada pročitate listu kandidata DPS -a za izbore u Nikšiću, uočite prvo islužene kadrove koje građani Nikšića poznaju po poslušnoszti, a neka nova imena u stvari nijesu nova rej su čekali da dođu na red, u ausput zahvaljujući partije dobili odmah posao po školama, optini i partijskim preduzećima. osvajali nagrade samo zato što su članovi DŠPS. Predvodnik liste ljekar sa 5 000 € plate i naučnica koja podržava ovakvu skupinu. Pa prav naučnik se bavi naukom a ne politikom. S kim si takav si

  3
  1
 8. MIKI komentariše

  Slobodno su mogli Zdravka Krivokapica za nosioca liste.Kako sluzi Nato interesima, nista bolji od Mila nije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.