DPS najavljuje incidente, svjesni da gube izbore

3

Kako vrijeme odmiče i kako je izlasnost u Nikšiću sve veća i veća, panika obuzima DPS.

Opštinski odbor DPS-a u Nikšiću zaprijetili su Upravi policije će biti prinuđeni da preuzmu stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme u nikšićkom naselju Dragova Luka, gdje je kako kažu, došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Marka Kovačevića. Iz DPS- tvrde  da je otet birački materijal, jedna osoba pretučena, a birački odbor spriječen da izađe na teren.

Iz DPS u nepotpisanom saopštenju nisu precizirali da li se optužbe odnose na Marka Kovačevića koji je nosilac liste “Za budućnost Nikšića”.

-Sve ovo se desilo na očigled pripadnika Uprave policije. Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme. Pozivamo sve da ovo upozorenje shvate krajnje ozbiljno jer smo spremni i odlučni da odbranimo pobjedu od četničkih hordi-navodi se u nepotpisanom saopštenju Opštinskog odbora DPS-a.

3 Comments
 1. Listantisatanista komentariše

  Nemoj da ti upadnemo pod Goricu.

  14
  1
 2. Ivi komentariše

  Laže bre, trebaju im incidenti da prekinu glasanje. Crnoguljavo laže i krade i to im je šifra, ebi ga. Da poništen glasanje. Pod Goricu ako narod krene. Eto me, i na Vijesti, eto me. Zovite!

  11
  1
 3. Kontra revolicija komentariše

  Al ih hvata panika !.
  Dukljanske Ustaše, šta ima ?.
  Jel nešto nije u redu ?.

  13
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.