Dok vjerni narod brani svetinje: Tajni pregovori Demokrata sa predstavnicima Ambasade Velike Britanije?

Dok vjerni narod brani svetinje: Tajni pregovori Demokrata sa predstavnicima Ambasade Velike Britanije?

Sekretar u britanskoj Ambasadi u Podgorici, Ivan Vukčević, u restoranu „Vuk“ u Podgorici realizovao je sastanak sa generalnim sekretarom političke stranke „Demokrate“, Borisom Bogdanovićem, objavili su beogradski mediji, pozivajući se na svoje izvore.

Pomenuti tekst niko nije demantovao, pa je redakcija portala Borba odlučila da ga prenese, uredno se pozivajući na izvor.

“Britanski faktor na Balkanu, u poslednje vrijeme intenzivno preduzima aktivnosti u cilju onemogućavanja jedinstvenog opozicionog nastupa u Crnoj Gori. Naime, Vukčević, koji je inače ispred pomenutog predstavništva bio zadužen da prati suđenje za tzv. „državni udar“, angažovan je da u ime britanskih specijalnih službi i njihove agenture u Crnoj Gori, spriječi približavanje političkih stavova Demokratske sa Demokratskih frontom”, objavio je portal “Nacionalist.rs”.


skrinšot naslovnice portala “Nacionalist.rs”

U tom pogledu, piše taj portal, Vukčević je danas ostvario sastanak sa Bogdanovićem, kako bi imenovanom i Aleksi Bečiću, predsjedniku „Demokrate“, jasno stavio do znanja da im slučajno ne pada na pamet da postižu bilo koju vrstu političkog sporazuma sa Demokratskim frontom.

Jedna od tema razgovora je bio i plan Velike Britanije da se oteža položaj Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

“Ovakvim aktivnostima britanskih specijalnih službi, poslata je direktna poruka članovima političke partije „Demokrate“ da ih vide kao budućeg koalicionog partnera Demokratske partije socijalista i njenog lidera Mila Đukanovića, na predstojećim parlamentarnim izborima, koji bi trebalo da se održe ove godine.

Očigledno je da zapadni faktor ne želi demokratske promjene u Crnoj Gori koje su očigledno neophodne pomenutoj državi, opterećenoj identitetskim pitanjima prouzrokovanih lažnim istorijskim revizionizmom crnogorskog režima”, stoji u tekstu portala “Nacionalist.rs”.

Related posts

1 Comment

 1. Stole

  Sorošoidi.
  Prave se mrtvi dok komunjare napadaju crkvu.
  Nijesu se odazvali pozivu Mitropolita.
  Šta reći?
  Niko ko se krsti ne treba da glasa za sorošoide.

  10
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *