Dodik: Zbog svega što režim radi u Crnoj Gori nijesam dao saglasnost da Milo dođe u BiH!

6

Nisam se složio sa dolaskom predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u posjetu Bosni i Hercegovini, kazao je u član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prenosi N1.

Danas je u 14 sati održana sjednica državnog Predsjedništva kojoj su prisustvovali predsjedavajući Željko Komšić, te članovi Milorad Dodik i Šefik Džaferović. Nakon sjednice Dodik se obratio novinarima.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda kazao je da se nisu doticali “problematičnih” tema, ali je dodao da nije dao saglasnost za dolazak crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u službenu posjetu BiH, kako je kazao, imajući u vidu trenutnu situaciju u Crnoj Gori.

Dodik je reagovao na najavu predsjednika SDS-a Mirka Šarovića koji je najavio zakazivanje hitne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. Šarović je kazao kako je Dodik priznao da je BiH u MAP-u što je “izdaja RS-a”.

Dodik je odgovorio da nema ništa protiv sazivanja sjednice.

“Mi se ne možemo povući iz MAP-a, ali nema ono što je potrebno za aktiviranje članstva u NATO, a to je Godišnji nacionalni program (ANP). I Plan reformi nije to. Šta da objašnjavam Mirku Šaroviću? Nemam ništa protiv da se zakaže sjednica NSRS-a. Ovo je samo još jedan pokušaj Šarovića da dobije novi mandat u Sarajevu kako bi nastavio izdaju Republike Srpske”, zaključio je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

6 Comments
 1. drZlikovac komentariše

  A šta očekivati od Dodiga nego prosrpski stav..

  3
  3
 2. Vukica Korać komentariše

  Bitno je da si bio kooperativan kod referenduma, sad nije bitno.

  7
  1
  1. Vujadin komentariše

   Milo Djukanovic- izjava o Dodiku i referendumu o nezavisnosti Crne Gore / Sarajevo (BN TV 2019) HD

   https://youtu.be/i8OLmqeYPN4

   Pa, kako se vidi iz prilozenog videa, Milo Djukanovic se zahvaljuje Miloradu Dodiku na pomaganju u razbijanju SRJ i podrsci referendumu o nezavisnosti Crne Gore!

 3. Zadruga komentariše

  hahahaa super vic haha

 4. istina komentariše

  Lomi nedje nidje! Spuz ga ceka! Imace vrh sobu sa resetkama! A Jami ce da dolazi u posjete!

 5. Munja komentariše

  Ovaj zmaj od Šipova je pomtrončina neviđena.. Pa ti si ubjeđivao bosance i hercegovce, koji žive u cg, da glasaju samostalnist crne gore, hahaha.. Koji buzdovan

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.