Dobrosavljević: Pobjeda koalicije “Za budućnost Nikšića” neophodna za tranziciju u Nikšiću

5

Politicki analiticar Vladimir Dobrosavljević poručio je da su odnosi Srbije i Crne Gore na neki način uređni ali i dalje nema rešenja za ambasadora Božovića.

On ističe da je Krivokapić kontradiktoran kad jednog dana kaže da Crna Gora nema bližih od Srbije a onda komentariše da lideri koalicije “Za budućnost Nikšića”  slušaju nekog iz Srbije ciljajući na  predsjednika Aleksandra Vučića.

Dobrosavljević navodi da se nova Vlada vodi mišljenjem stranih ambasada za odnose sa Srbijom i umjesto da grade najbolje odnose oni slušaju druge.

On je kazao da su izjave Đukanovića i DPS-a na račun Vučića i SPC besmislene i da Đukanovic ni jednog trenutka ne smije da krivi strane faktore u politiku Crne Gore vec samo napada Srbiju a time prikriva uticaj stranih ambasada.

Dobrosavljević kaže da Srbija samo želi da Crna Gora kao susjedna zemlja napreduje i u interesu im je da neko sa kim sarađuje bude prosperitetan a ne da se miješa u politiku iste.

Na izborima u Nikšiću će se vidjeti odnos snaga izmedju vladajuće većine a ne samo odnos snaga bivšeg i sadašnjeg režima, kazao je on.

Dobrosavljević je poručio da su Zdravko Krivokapić i Marko Milačić podržali Demokrate a na parlamentarnim izborima su  predstavljali koaliciju na čijem je čelu Demokratski front koji sada indirektno napadaju.

Demokratski front, SNP i Demokrate neophodni su za tranziciju vlasti u Nikšiću, zaključio je on za Prvu televiziju.

5 Comments
 1. Ivi komentariše

  A šta će ti Demokrate, da Ranke rovari i kohabituje. Malo je što ima vladu, nego i Nikšić!

 2. Andrija2010 komentariše

  sve se nekako moze i razumjeti dok nikolic iz sdp a ne kaze kad mi osvojimo vlas….hahhha. zaista treba biti ludo drzak i bezocan pa tako nesto reci. jedino zamjeram dr zoranu mrkicu zasto je kao nekadasnji opozicionar zalutao u tu partiju koja nebi napunila mini bus. a i daka je tu nedje mada ce imati mandat jer jos uvijek ima onih mladih koji ne znaju koliko je krvavih para na racunima i u objektima pa i crkvenim ugradio dakenzi

 3. Darko komentariše

  Pobjeda koalicije Za buducnost Niksica je u ovom momentu neupitna. A da je neophodna, naravno da jeste.

 4. Ana komentariše

  ZA BUDUCNOST NIKSICA!!! IDEMOOOO BROJ 4.

 5. Milena komentariše

  DPS odlazi u proslost!! Crna Gora i Srbija to je jedna familija!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.