Dobra vijest za muzičare: Od subote ponovo svirke na otvorenom i u baštama lokala

9

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović najavila je da će od subote, zbog povoljnije epidemiološke situacije, biti dozvoljen rad muzičarima na otvorenom, odnosno u baštama ugostiteljskih objekata.

Ona je u emisiji „Press plus“ na Televiziji A1 kazala da se u Crnoj Gori bilježi  trend pada broja novozaraženih od korona virusa, što će rezultirati ublažavanjem dijela epidemioloških mjera.

„Muzičari su pokazali veliki stepen strpljenja i dali doprinos ovom rezultatu, tako da ćemo, od subote, omogućiti njihov rad na otvorenom, odnosno u baštama ugostiteljskih objekata“, istakla je ministarka Borovinić Bojović.

Ona je najavila popuštanje epidemioloških mjera u Nikšiću, kao i u ostalim opštinama koje bilježe pad broja novozaraženih.

„Korigovane mjere koje od prošle sedmice važe za Podgoricu i Danilovgrad, važiće i za Nikšić, kao i za ostale opštine koje imaju pad novozaraženih“, kazala je ministarka zdravlja.

Prema njenim riječima, ukupna epidemiološka situacija u Crnoj Gori je povoljnija u odnosu na prethodni period.

„Ukupan broj novozaraženih na dnevnom nivou je značajno manji, dok raste broj oporavljenih. Imamo pozitivan trend, a da bi se taj rezultat sačuvao potrebno je da se svi pridržavamo epidemioloških mjera i da nastavimo sa procesom vakcinacije“, kazala je Borovinić Bojović.

9 Comments
 1. E viva komentariše

  Hoce li bogoti moci na terasi lokala sada da pjeva Tompson …ili samo carapani I crkveni horovi da vriste ..molim ministricu za odgovor..

  2
  6
  1. Petar komentariše

   Nije tebi lako. Imas traume iz ranog doba. Tu smo ti, da ti pomognemo. Nije lako bit zrtva kao ti. Sucut. Oporavio se nisi. Saosjecamo s tobom. Boli to, al proci ce, upali krezubog irvasa tompsona al stavi slusalice, a usta, ona su ti zauzeta po cio dan pusenjem Pravoslavnog kurca. Hahahahahahahaha

   6
   1
  2. Vasoje komentariše

   Sa dotičnom se ne politički ne slažem jer ima nazadnjačka shvatanja, ali, da bi joj ga odzada zavuko bi

 2. Ico komentariše

  Uvazena dr. Bojovic Borovinic, uz sve simpatije prema vasem humanom radu, i vama kao osobi, stanje u zdravstvu je uzasno i haoticno.

 3. Ivi komentariše

  Šta je napadate, što joj ne pomognete. Dje su vakcine Jelena? Šta sluša KRIVOGA, pa on pojma nema bre. Bori se. Ona je otišla za Madjarsku da neko ljetos dodje bre. ŠTO JOJ SE NE POMOGNE!

  5
  1
  1. Vasoje komentariše

   Otišla kao u second hand shop, otišla dobro se namazat delicija i skupi vina a sve to CGorci ima da plate.
   Urokana četničađija arlauče:
   Ministrica je čoek! Aha kako da ne.
   Ako je čoek zašto nije na minimalcu ko svaki pošten čoek

 4. Ico komentariše

  Sve najbolje o njoj kao covjeku, doktoru i borcu, znamo miniraju je, al stvarno u zdravstvu je haos i oprecne informacije od operatera do saopštenja. Jelena je borac, al los tim oko nje, nasa sestra Srpkinja.

  6
  1
  1. Vasoje komentariše

   Jbm ti sestru 🤣🤣

 5. Analiza komentariše

  Bojan Delic, Goran Stjepcevic, Bane Nedovic… Konacno ce imati pare za cigare 😀

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.