DNP Danilovgrad: Mafijaška hobotnica da zaustavi progon časnih ljudi

0

Na sinoć održanoj sjednici danilovgradskog odbora Demokratske narodne partije u proširenom sastavu najoštrije je osuđen nastavak brutalnih napada totalitarnog režima na predsjednika DNP-a Milana Kneževića, istakli su iz DNP Danilovgrad.
„Sramna, politička i protivustavna presuda našem predsjedniku Milanu Kneževiću kojom je osuđen na izdržavanje kazne od četiri mjeseca zatvora, donesena u jeku priprema za predsjedničke i lokalne izbore, dokaz je krajnjeg sunovrata crnogorskog pravosuđa, kao i bestijalnosti rukovodstva DPS-a, koje u panici od skorog političkog kraja, inicira otvorenu strahovladu i progon političkih neistomišljenika. Sa sjednice je upućeno upozorenje crnogorskoj režimskoj hobotnici da prestane da se igra sa strpljenjem građana i promptno zaustavi državni i paradržavni teror koji sprovodi nad Milanom Kneževićem i Demokratskim frontom. Takođe je sugerisano liderima ostalih opozicionih partija da se oglase i stanu u odbranu nepravedno osuđenog opozicionog kolege, ukoliko ne žele da ih sjutra zadesi ista „nepristrasna“ presuda crnogorskog pravosuđa“, naglasio je predsjednk OO DNP Danilovgrad, Dragan Bojović.
Iz DNP-a su apelovali na opozicione partije kako bi se našlo rješenje o zajedničkom kadidatu.
„Na sjednici je iskazana puna podrška naporima rukovodstva Demokratskog fronta da se postigne dogovor o zajedničkom kandidatu opozicije na predstojećim predsjedničkim izborima. Bilo koji predsjednički kandidat iza koga bi stala cjelokupna opozicija (a kvalitetnih kandidata u Crnoj Gori ima puno) izvjesno bi pobijedio kandidata frakcijaški i klanovski podijeljenog DPS-a. U tom kontekstu je sa sjednice upućen apel da se što prije usaglasi jedinstveni kandidat, jer se nipošto ne smije propustiti šansa da se ostvari izborna pobjeda nad kriminalnim režimom i otpočne konačna demontaža totalitarnog sistema, kazali su iz DNP-a.
Oni su poručuju aktuelnoj vlasti u Danilovgradu, tj DPS-u da polako počnu sa pakovanjem i iseljenjem iz kancelarija jer vjeruju u pobjedu na predstojećim izborima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.