DK na Instagramu: Roćen kao Kusturica, vodio Mila u mjesnu zajednicu Arizona

1

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sa svojim vjernim savjetnikom Milanom Roćenom prvog dana boravka u Arizoni prisustvovao je otvaranju “Sedona foruma” u istoimenom gradu, na kojem učestvuje na poziv Kurta Volkera, izvršnog direktora “instituta za međunarodno liderstvo”, opis je Duška Kneževića, vlasnika Atlas grupe i vođe novog pokreta „Do slobode“, koju je objavio na svom instagram profilu.

Uz ovaj, kako bi rekli oficijelni opis boravka šefa režima Mila Đukanovića, ide jedan manje oficijelan video, sa muzikom i trejlerom iz jednog od najpoznatijih filmova Emira Kusturice Arizona drim.

Da li su Đukanović i Roćen, još u snovima, i maštanjima, i kada će stvarnost zakucati i na „njihova vrata“, te Knežević u svom videu, pojašnjava Roćenov doživljaj ovog puta.


U jednom trenutku pojavljuje se i stado ovaca, koje Knežević karakteriše kao Milovi glasači.

Već neko vrijeme Knežević nije imao objave na Instagramu, iako je znatiželjna publika u Crnoj Gori to očekivala, na osnovu ranijih objava i obećanja, pa se postavlja pitanje, da li nas u budućem periodu, očekuje novi politički zemljotres.

https://www.instagram.com/p/BxD2r40jcBP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=apsg8zptmgwx

1 Comment
  1. Janko komentariše

    DA LI PRIMJECUJE NAROD DA SE NIKAD DO SADA PREZIDENT DON MILO NIJE TRUDIO DA OBILAZI ZEMLJE I TERITORIJE DRUGIH ZEMALJA. COJEK SE RASTRCAO NA SVE STRANE, STICE SE UTISAK A TO JE I CILJ ÷ , PRICAJ TE VI NARODE I KO KOD HOCE JA RADIM SVOJ POSAO. VIDITE KAKO LETIM I JURIM NA SVE STRANE . NIKAD DO SAD NIJE BIO TOLIKO AZURAN . KAKVI FOLIRANTI OVO JE NEZAPAMCENO, VIDI LI STO OVAJ JADNI NAROD?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.