Đukanović (SNS): U Montenegru je sve lažno, osim mafije koja je prava! (VIDEO)

2

Prošlo je 14 godina od pokradenog referenduma u Crnoj Gori. Od tada srpski narod preživljava torturu, ali se bori za svoj identitet i za svetinje, ocijenio je poslanik Republike Srbije Vladimir Đukanović.

„Vekovni san srpskog naroda da se spoji bio je ostvaren posle Prvog svetskog rata. Nažalost vek posle svega toga je uništen ali Bogu hvala srpsko nacionalno tijelo u Crnoj Gori je opstalo“, rekao je Đukanović.

Četrnaest godina posle te lažne nezavisnosti, dodaje on, zemlja koja Montenegro, ne Crna Gora, danas postoji samo na lažnom rezultatu referenduma, lažnom identitetu.

„Sve je lažno, sem mafije koja je tamo jedino prava. Ono što me iskreno raduje je omladina u Crnoj Gori koja se vraća onom svo pravom srpskom izvoru i koja danas najviše brani svetinje. Srpkom narodu u Crnoj Gori želim da opstane i da uprkos zlikovcima koji ga teraju, npr. direktorka škole na Cetinju i raznih službenika u ministarstvima poručim da će Srbi i te kako živeti u Crnoj Gori i da će se Crna Gora vratiti svom srpskom izvoru. Vratiće se Njegoševskoj Crnoj Gori i neće se događati da se Njegoš bruka kao što su ga brukali kada su mu rušili kapelu, naveo je Đukanović.

 

2 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Bice, bice, teski i bodljikavi put ali bice!.
  Tvoje reci u bizje usi!.

  3
  2
  1. Dusko komentariše

   Ima li ko normalan iz Srbije da prokomentarise dešavanja u cg…šta pričaju vulin ,dacic,ovaj djukanovic nemaju nikakvu težinu i zašto uopste prenosite njihove umne izjave?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.