Đukanović (DF): Lažima i obmanama režim uvlači društvo u mafijaško blato

0

Zemljotres koji je izazvala afera “Koverat”, afera Centralna banka CG ili jednostavnije afera “Milo Đukanović”, proizvodi dodatne duboke pukotine u vladajućoj, mafijaškoj-kriminalnoj organizaciji, smatra Milutin Đukanović, šef poslaničkog kluba DF-a.

“Na jednoj strani Milo Đukanović, Milutin Simović, direktor Poreske uprave Miomir Mugoša i tzv GSDT Milivoje Katnić tvrde da je Atlas banka, posredstvom e-banking transakcija, utajila desetine miliona evra poreza i da je bila servis za pranje novca, dok Duško Marković, NATO tajkun Duško Knežević i ministar finansija Darko Radunović saopštavaju da su Odluke Poreske uprave, a samim tim i SDT-a, nezakonite i iz tog razloga Ministarstvo finansija ih poništava i stavlja van snage. Za Premijera i Ministra nema utaje poreza i nema pranja para, međutim direktor Poreske uprave najavljuje da su za njega nevažni stavovi njegovih pretpostavljenih, Premijera i Ministra, i da će ponovo donijeti, ovoga puta uz pomoć Katnićevih dokaza, identičnu Odluku, da je Knežević utajio porez i prao pare”, stoji u saopštenju.

Očigledno na mafijaškom dvoru vlada haos, neko ovdje sigurno ima problema sa istinom.

“Laž i obmana su najbolji prijatelji vrhuške na vlasti. Pokušavaju da čitavo društvo uvuku u blato u kome se oni odavno nalaze. Tako savjetnik Mila Đukanovića, Migo Stijepović, danas priznaje ono što je DF saopštio još u oktobru 2017. godine, da je u vlastiti džep strpao 100.000 konvertovanih dolara, koje je tzv GSDT Milivoje Katnić želio da pripiše DF-u. Nato tajkun Knežević nije želio da za potrebe Katnića laže i učestvuje lako dokazivoj montaži i petljavini tužilaštva zbog čega mu se sve ovo i događa i nasilno oduzima njegova imovina.

Ministar Simović danas urla, da je profesor Knežević uništio sve čega se dotakao, kao da mu on lično, i njegova Vlada nijesu pomogli da se svega dotakne, pa i naših života, kaže on.

Predsjednik DPS-a naziva profesora Duška Kneževića lažovom i osobom koja hoće da ruši državu.

“Taj isti Predsjednik i klika oko njega, čovjeka koji je više puta mijenjao svoj iskaz, bjelosvjetskog prevaranta i osuđenog ubicu Sašu Sinđelića i švercera oružjem i podvodača iz Zubinog Potoka Paju Velimirovića, proglašavaju za ljude od kredibiliteta čijim poslednjim izjavama kod Katnića, iza kojih ne stoji ni jedan materijalni dokaz, u potpunosti vjeruju. Kada profesor Duško Knežević, osnivač univerziteta, vlasnik dvije banke, NATO tajkun, prijatelj bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona, saopšti da je milionima evra finansirao DPS, lično korumpirao Mila Đukanovića i njegovo najbliže okruženje, plaćao razne troškove čak i one za pranje uneređenih gaća, a takve iskaze podupre audio video zapisima i brojnim dokumentima onda ti isti obožavaoci istine u liku Sinđelića i Velimirovića nadignu zaglušujuću dreku kako Knežević laže, navodi Đukanović.

Elementarna logika ne može da prihvati ove prevare i kontradikcije. Onima kojima su Saša Sinđelić i Mirko Velimirović ljudi od kredibiliteta, njihov intimus profesor doktor Duško Knežević bi morao da bude Olimp istine i pravde.
Kolektor je pukao, a kanalizacija i blato su pokuljali na sve strane i istina mora da pobijedi.

“Demokratski front još jednom poziva sve opozicione političke subjekte da se objedinimo i iskoristimo ovu istorijsku šansu i donesemo Crnoj Gori, slobodu i demokratiju”, poručio je Đukanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.