Đukanović dao specijalni zadatak: Ekipa iz Granda dobila zaduženje da smiri “kavčane”!

1

Ekipa iz Granda koja se vratila u vrh policije, od Mila Đukanovića je dobila zadatak da utiče na međusobne obračune zaraćenih kotorskih klanova, potvrđeno je Borbi u vrhu DPS-a.

Poseban akcenat je, kako saznajemo, stavljen na “kavačku grupu”.

“Osim preuzimanja kontrole nad policijskim aparatom, kao i potiskivanja u drugi plan, ekipe iz Mojkovca, suparnička ekipa iz Granda, dobila je i posebne zadatke. Prioritet u njihovom radu, po nalogu Đukanovića, bit će da iz balansiraju, dešavanja u podzemlju. Tačnije, zbog njihovih veza, oni su ti koji treba presudno da utiču na ekipu okupljenu oko “kavčana”, saznaje naš portal.

Javna je tajna da su “kavčani” bliski sa strukturama u ANB-u.

“Zato se, između ostalog, ekipa iz Granda, vraća na scenu. Treba prekinuti rat dva klana, u susret Kongresu, ali i izborima”, ističe naš sagovornik.

Do 2014. godine u Kotoru je postojao samo jedan kriminalni klan, ali je zbog nestanka 200 kg kokaina u Valensiji došlo do podjele. Sada na teritoriji Kotora dominiraju škaljarski i kavački klan. Imena su dobili po naseljima Škaljari i Kavaču iz Kotora iz kojih dolaze. Rat ta dva klana, za pet godina, odnio je preko 40 žrtava.

1 Comment
  1. krsto popović komentariše

    vrabci ne znam…ali švrake i vrane znaju da se kav-ška..kako li ih već zovete pozdravljaju sa 3 prsta
    i da su produžena ruka BIA…zato im se i oće ovo da rade..no kako god bilo samo da su zdravo..dako dođu sebe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.