Đoković nakon meča: ,,Nema predaje!”

0

Prve reakcije nakon iznenađujućeg poraza Novaka Đokovića u osmini finala AO od mladog Korejanca Čunga su ohrabrujuće, moglo bi se zaključiti nakon upravo završenog presa na kojem su svoje viđenje meča iznijeli akteri. Novak je čestitao Čungu na odličnoj partiji i poželio mu sreću u nastavku turnira, ali se i osvrnuo na svoju, danas lošu igru, koju je ovako prokomentarisao pred novinarima u Melburnu: ,,Nije bilo dobro, mnogo sam griješio u dugim razmjenama udaraca što je na kraju bilo i presudno. Takođe, servis nije bio na idealnom nivou pogotovo u drugom setu. Moram napomenuti da sam osjetio određene probleme sa laktom tokom meča ali ne bi trebbalo da bude zabrinjavajuće. Nema predaje, idemo dalje, pred mojim timom je i dalje težak zadatak da me vrate na visok nivo forme kako ne bih imao određenih problema koji su se pojavljivali tokom ovog turnira.”
Čung je sa druge strane istakao da ne zna kako je savladao Novaka, da se samo prepustio užitku, jer kako je naglasio drago mu je što je uspio da savlada svog idola od koga ,,krade” određene poteze pa ga mnogi i nazivaju ,,copy-paste Nole.”Kazao je da mu je žao što je Novak okončao takmičenje ali je siguran da će se vratiti na šampionske staze.
Podsjetimo, Korejanac Čung je danas napravio senzaciju i eliminisao Novaka Đokovića rezultatom 3:0, po setovima 7:6, 7:5, 7:6. On će se sastati u četvrtfinalu sa još jednom senzacijom ovog turnira Amerikancem Sandgrenom koji je šokirao Dominika Tima rano jutros po našem vremenu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.