Đeljošaj: Premijer svako malo mijenja stavove, ovo je sve postala jedna lakrdija

3

Na poruku premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića da on ne bi priznao Kosovo, predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj kazao je da smo svjedoci da predsjednik Vlade svako malo mijenja svoje stavove te da je degutantno išta i komentarisati, prenosi portal RTCG.

“Sve u svemu ovo je postala jedna lakrdija. Tu bi trebalo malo ozbiljnosti, da se okupe strukture koje su podržale, da što prije ovaj primitivizam koji je zadesio ovo društvo da što prije smijene i nađu neko rješenje jer niko ne može biti gori od ovoga što imamo sada. Evo profesor Lekić se oglasio sa punim pravom sa onim kako je objasnio na koji nivo je doveo Vladu pa samim tim i državu”, rekao je Đeljošaj za TVCG.

Ipak, dodaje, Crna Gora je članica NATO saveza i sa ovakvim primitivizmom na čelu mislim da nije dobra poruka ni partnerima niti ikom.

3 Comments
 1. Ivi komentariše

  Potpuno si u pravu Nik. Ovo je kiš i šund. Podršku od Srba imaš, kao čovjek i pruženu ruku za saradnju. Što se Kosova, tiče to je Nik Američka zemlja oteta od Srbije, koja igra po diktatu, i to su ti svi premijeri rekli i Haradinaj. Naša spoljna politika je kako Amerika kaže. E to Nik nije nezavisna zemlja Albanaca.

  12
  6
 2. trn komentariše

  Ma ko i Medo i ovaj je vecinu stvari u pravu.Prva istina koju je rekao da se crnogorske partije kriju iza navodne gradjanske opcije.

  5
  1
 3. Stefanos komentariše

  Sta se ovaj javlja, nije mu uspjela pobuna pa sad oce recima.

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.