Đeljošaj nakon sastanka u Vladi: Nastavljamo konsultacije

4

Opština Tuzi i Vlada Crne Gore će nastaviti konsultacije u vezi sa novonastalom situacijom u toj opštini.

To je epilog sastanka  u Vladi predsjednika opštine Tuzi Nika Đeljošaja  sa potpredsjednikom Dritanom Abazovićem i ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić Bojović.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj izjavio je nakon sastanka u Vladi da će se nastaviti konsultacije.

Đeljošaj nije precizirao šta su dogovorili, niti je odgovorio na pitanje da li će ugostiteljski objekti i dalje biti otvoreni u Tuzima. Sastanku je prisustvovao i poslanik Genci Nimanbegu

 

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Tako je Nik. Ne živi se od vazduha. Moraju ljudi da rade. Naravno!

 2. Vitez komentariše

  Postaosi Albanski Arkan hahaahhaha

 3. Ratka komentariše

  Tvoj naum je veci nego sto ga prikazujes. Bojim se da te neci narod tvoje opstine podrzati, jer se tice njih koji nijesu bas uz tebe. Pominjes zastave i nezavisnost, a sam znas da je to bolna stvar za Srbiju a i velikog dijela CG koji nije izdajica.
  Ti si ranije omogucavao i sastanke nasih visokih funkcionera i pretsjednika dodizne zemlje u tajnosti od vlade i naroda.
  Izgledas mutan i pred sobom i narodom. Ne branim ni Vladu ni Zdravka, ali ti si napravio prekrsaj u zemlji u kojoj zivis ne postujuci zakone. Vlada je veca od tebe i ti moras da molis da ti se udovolji neki ustupak. Ja ne osudjujem nikoga osim tebe u ovom slucaju a ti trazi svoju nevinost kod Tuzilastva i Suda za svoj postupak. Strah me da u ovoj akciji smena da moze i na tebe doci red.

 4. Ratka komentariše

  Svak pametan moze naslutiti da stoji neko uz tebe zbog svojih razloga da skrene paznju na ovaj istup. Ti se okreces oko tebe da vidis koliko je naroda uz tebe. Izgleda mnogi su otisli kucama i ostavili te skoro samoga.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.