DF: Sorošev janičar Srđa Darmanović da smanji doživljaj u svom antisrpskom dukljanizmu!

0

Demokratski front poziva Srđu Darmanovića, istaknutog Soroševog janičara, da smanji doživljaj u svom antisrpskom dukljanizmu koje je odavno postalo zaštitni znak njegovog ministarstva, rečeno je iz DF-a.

”Optužujući Srbiju da se miješa u unutrašnje stvari Crne Gore, Srđa Darmanović namjerno ne želi da vidi desetine hiljada građana koji se okupljaju na molebanima i litijama protestujući protiv antisrpskog i anticrnogorskog zakona kojim je predviđeno stvaranje partijske crkve po mjerilima njegovog partijskog šefa i deklarisanog bezbožnika Mila Đukanovića.

DF je na vrijeme upozoravao da Srđa Darmanović nije crnogorski, već Sorošev ministar, dokazani grantoprežlija, koji je odavno raskinuo sa tradicijom, kulturom i duhovnim nasljeđem podneblja u kojem je nažalost rođen. Ali Darmanović, nije ni prvi ni posljednji srbomrzac, nastao u ovim postbiblijskim vremenima negacije svega što ima veze sa Njegoševom Crnom Gorom.

Zato se i ne čudimo što ovaj Sorošev ministar nijednom nije reagovao kad su Tači, Haradinaj i Kurti sastavljali izbornu listu u Malesiji, niti je reagovao kad je poslanik HGI išao po instrukcije u Zagreb onda kad se formirala Sinđina parlamentarna većina, a nije se oglašavao ni kad su poslanici Bošnjačke stranke pravili kontakte sa Gulenovim sljedbenicima u predvečerju formiranja vlade Duška Markovića.

Tad se nije radilo o miješanju u unutrašnje stvari Crne Gore, već o „multinacionalnom i građanskom iskoraku“ koji je naravno bio usmjeren protiv pravoslavne većine. I umjesto da se zavuče u mišiju rupu zajedno sa Mirnom Nikčević, ovaj Sorošev ministar drži „filipike“ protiv Srbije, i to u maniru najbolje tradicije dvanaestoujulske Crne Gore poznate po skandiranju dučeu i fašističkim urlicima.

Nemamo dilemu da većinsku Crnu Goru niko ne može pobijediti, posebno ne soroševski uradak Srđe Darmanovića, i to što mu se na svakom koraku priviđa uticaj Srbije, samo je nečista savjest koja ga podsjeća na njegovu epsku izdaju. A to nijedan Sorošev grant ne može kompenzovati, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.