DF: Rusija uhvatila u laži Sinđelića i Katnića

DF: Rusija uhvatila u laži Sinđelića i Katnića

Farsični nastupi Milivoja Katnića u Višem sudu, osim što predstavljaju lošu glumu, brutalno pokazuju da je beneficirani radni staž u vojsci ostavio duboke tragove na njemu, i da ga rodna Bajramovica željno očekuje da u njoj provodi penzionerske dane i zainteresovanim komšijama za flašu Nikšićkog još jednom ispriča kako je jurio agente GRU – a i FSB – a po brdovitom Balkanu, saopšteno je iz DF-a.

“Njegova umišljenost o sopstvenoj veličini je otišla toliko daleko da je danas ustao u zaštitu Crne Gore od advokata “jabanaca” koji su samo konstatovali da su Milivoje Katnić i Saša Čađenović bili stjuardese Saši Sinđeliću u vladinom avionu, i da su ga prošvercovali u Crnu Goru kao šteku “Sobrania”. Ustvari, Milivoje Katnić je sve vrijeme pokušavao izazvati incident kako bi advokati odbrane zatražili njegovo izuzeće, a on skrenuo pažnju javnosti sa suštinskog dokumenta dobijenog od Ministarstva spoljnih poslova Rusije u kojem decidno piše da je Saša Sinđelić 27. septembra 2016. vraćen sa aerodoma Šermetjevo i da nije kročio u Moskvu. Upravo ovaj dokument ruskog MID – a, koji se u tužilaštvu vodi pod šifrom S- 300, predstavlja ključni razlog dramatičnih bravura Milivoja Katnića, jer je S- 300 u potpunosti izgorio njegovu optužnicu od koje nisu ostali ni dugmići, stoji u saopštenju.

I onda talični Talik, po već oprobanom cavtatskom receptu, počinje da prijeti advokatima odbrane, od hapšenja do zabrane rada u Crnoj Gori, jer više vjeruju sopstvenim očima nego njemu.

“Zato obavještavamo sudsko vijeće, ako SDT protjera advokate Dušana Radosavljevića i Miroja Jovanovića, lideri DF -a će svoja punomoćja da ih brani upravo dati Milivoju Katniću, pošto on svakim danom iznova nesvjesno dokazuje kako je montiran politički proces protiv Andrije Mandića i Milana Kneževića. Nakon prezentacije dokumenta S- 300 svakom u Crnoj Gori je jasno da je Saša Sinđelić ustvari samo saopštavao ono što mu je Milivoje Katnić smislio, i da je njegov navodni ulazak u Rusiju ustvari pokušaj rimejka ulaska u Crnu Goru, gdje ne postoji nijedan zvanični dokument kad je Sinđelić ušao, kao što ne postoji nijedan dokument kad je izašao iz Crne Gore. Nakon što je Milivoje Katnić autoritatvino tvrdio da jezero teče uzbrdo, da se košarka igra nogama, da s Montezumom pije lozu svako jutro prije odlaska na posao, sad očekuje da Suzana Mugoša njemu koji je švercovao Sinđelića, a ne zvaničnom dokumentu Ministarstva spoljnih poslova Rusije, navodi se u saopštenju.

Tako je danas Suzani Mugoši pripalo u dio da razriješi Gordijev čvor i odluči ko laže: Katnić ili Rusija?

“Ovim posljednjim raskrinkavanjem Milivoja Katnića stekli su se uslovi da Suzana Mugoša donese rešenje o ukidanju statusa Saši Sinđeliću, kao što se 2019. stiču zakonski uslovi da Milivoje Katnić zajedno sa Ivicom Stankovićem posjeti fond PIO i provjere kolika će im biti penzija. Ali prije odlaska specijalnog u penziju, obavještavamo Suzanu Mugošu da će Milivoje Katnić biti predložen za svjedoka na okolnosti razgovora s Goranom Danilovićem na dan izbora. Bila bi velika šteta da Milivoje Katnić ode u penziju sa satom i umjetničkom slikom “Bistijerna u Bajramovici”, a da ga crnogorska javnost ne čuje kako svjedoči, jer specijalni mnogo više zna od Sinđelića, a i kuća mu ga daje, stoji u saopštenju.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *