DF raskrinkao tužilaštvo: Katnić sprema da podmetne Rusa koji je na potjernici da nas optuži!

DF raskrinkao tužilaštvo: Katnić sprema da podmetne Rusa koji je na potjernici da nas optuži!

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević najavili su podnošenje krivičnih prijava protiv čelnika Atlas grupe, DPS-a i Tužilaštva i pozvali ostatak opozicije da im se pridruži.

“U ponedjeljak ćemo predati krivičnu prijavu protiv predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, nekadašnjeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, lidera DPS-a Mila Đukanovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića”, saopštio je Mandić.

Kako je dodao, ostatku opozicije će ponuditi da zajedno potpišu tekst prijave.

“Na taj način ćemo zajedno biti, u jednom frontu protiv kriminala. Ako ne budu htjeli, nas trojica ćemo je potpisati”, kazao je on.

Takođe, pozvali su vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da primijeni ovlašćenja koja mu stoje na raspolaganju.

Kako je saopštio Milan Knežević, Katnić, prema informacijama koje imaju u DF-u “spema još jednu namještaljku sa novim svjedokom koji će zamijeniti Sašu Sinđelića”.

“Katnić pregovara sa jednim Rusom koji je na potjernici da potvrdi da je navodno samnom i Mandićem u jednom stanu u Budvi pregovarao o kupovini oružja za DF”, saopštio je Knežević.

On je pozvao poslanika Demokratske partije socijalista Miodraga Miška Vukovića da kaže šta je pričao sa Duškom Kneževićem krajem decembra u Skupštini Crne Gore.

Nebojša Medojević, lider PzP-a je kazao da je vrijeme da se postavi pitanje kuda ide Crna Gora.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *