DF: Podrška Mrvaljeviću, sramni potezi Boškovića i Dakića

2
DF osuđuje progon podoficira VCG Darka Mrvaljevića, koji su direktno organizovali Predrag Bošković i Dragutin Dakić, dvojac koji je prihvatio da igra najsramniju ulogu u istoriji crnogorske vojske.

Nastavak torture nad pripadnicima Vojske CG,  zbog toga što učestvuju na litijama za odbranu svetinja, potvrđuje naš stav da nacističkim metodama pokušava i bukvalno  da se zatre istorijska Crna Gora i da se silom uspostavi neki mutant koji je kompilacija ideologije NDH i onih koji su organizovali rušenje Njegoševe kapele na Lovćenu. U tom Montenegru, logično je da su se na udaru našle najveće vrijednosti, SPC i vojska. Nije čudno što su Bošković i Dakić realizatori ovih prljavih i nesojskih poslova, jer su kao bivši Srbi uvijek u potrebi da se dokazuju ideolozima montenegrinskog projekta i zato je vojska došla na najniže grane u svojoj istoriji.
Ne želimo da potenciramo činjenicu da su u odnosu na Mrvaljevića prekršeni zakon i ugrožena njegova osnovna prava, jer se nalazimo u državi kojom ne vladaju zakoni nego kriminalni kartel i oni koji su izdali sve što jeste Crna Gora. A Crna Gora, to su naši preci, naša SPC, stotine hiljada ljudi u litijama, one trobojke i krstaš barjaci koji se ponovo vijore širom zemlje…
I Mrvaljeviću i svima koji su progonjeni od  izdajničke vlasti to treba da je čast, jer odmah znaju da su na strani pravde i onih vrijednosti koje su proslavile naše predake. Odbrana svetinja i borba protiv antipravoslavnog, antisrpskog i anticrnogorskog režima je obaveza svih nas kojima je cilj slobodna Crna Gora.
2 Comments
 1. Rikardo komentariše

  OBAVEZA NARODA JE, DA POMAZE SVOJE CASNE I POSTENE LJUDE!!!

  4
  1
 2. ćipur komentariše

  sto bi ovaj da dobija lovu i da radi u vojsci a protiv drzave
  kad je vec vjernik sto nedade otkaz pa u mantiju ima tamo kolega koliko oi na tv zena da ga odbrani da je castan i posten uhhhhhhhhh

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.