DF optužio Miga Stijepovića: Puna podrška za Đurišiće

0

Demokratski front ocjenjuje da je hapšenje Vanje i Sava Đurišića još jedan sraman potez aktuelnog diktatorskog režima, koji pod svojom mafijaškom šapom drži sudstvo i tužilaštvo, ocijenio je Radoš Zečević, predsjednik OO Nove u Podgorici. Ovaj slučaj je, dodaje on, očigledan primjer državne hajdučuje i razbojničkog ponašanja onih slugu režima koji su spremni da zgaze svoj obraz kako bi se dodvorili jednom Migu Stijepovicu i ostalim kreaturama iz podgoričke vlasti.
“Tortura koja se mjesecima sprovodi nad familijom Đurišić se nastavlja nesmanjenom žestinom, i na taj način se želi poslati poruka svim građanima kako će proći ukoliko se usude da štite svoju imovinu. Sa druge strane, funkcioneri DPS i njihovih satelita bez ikakve kazne su opustošili čitavu Podgoricu i Crnu Goru, obogatili se pljačkom državne imovine, podijelili stanove i poslove svojoj djeci i rođacima”, smatra on.
Vanja Đurišić i njegova porodica su primjer na koji način je jedino moguće suprotstaviti se bahatoj i nezajazljivoj grupi pljačkaša koja je uzurpirala sve poluge vlasti.
“Ali, oni koji se ne kolebaju u odbrani svojih prava, najviše smetaju kriminalnoj vlasti koju u Podgorici personifikuje Slavoljub Stijepovic. Isti taj Stijepović je već nekoliko puta uhvaćen u raznim teškim nezakonitim radnjama, ali je zahvaljući partijskim tužiocima izbjegao suočavanje sa pravdom. Podsjećamo, jedno od čuvenijih nepocinstava gradonačelnika Podgorice je pranje 100 000 dolara za njegove i potrebe kampanje DPS, za koje takođe nije procesuiran. Međutim, Stijepovic, kao i šefovi kriminalne organizacije kojoj pripada, a koja se zove DPS, treba da znaju da će dolaskom na vlast DF-a pravda zakucati na vrata svih koji su 27 godina pljačkali Crnu Goru i uništavali budućnost njenih građana. DF jos jednom pruža punu podršku porodici Djurisic i pozivamo nadležne da se ne poigravaju sa sudbinama građana, već da poštuju zakon, koji je u potpunosti na strani Đurišića, rekao je Zečević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.