DF o najnovijim fotografijama: Katnić da ispita da li je Đukanović učestvovao u pranju novca

0

Demokratski front poziva SDT da nakon najnovijih fotografija DK sa MĐ, BG, GSR i njihovim ljepšim polovinama u Dubaiju i San Tropeu izuzme poslovnu dokumentaciju DPS-a, kao što je to uradio sa DF-om, kako bi utvrdio da li su za ove potrebe korišteni službeni avion i službena vozila, navode iz tog političkog saveza.

Takođe je važno utvrditi da li je Predsjedništvo DPS-a na svojim sjednicama razmatralo da li odobriti ovu vrstu putovanja i da li postoji zavedena odluka u partijskom registratoru.

“Važno je utvrditi i da li su MĐ,BG i GSR uzeli dnevnice za ova putovanja iz DPS-a ili Vlade? Podsjećamo javnost da je upravo SDT čitav montirani državni udar bazirao na korišćenju službenog automobila i hamletovskoj dilemi da li se u njemu vozio ili nije stranački prevodilac Ananije Nikić, kao i ko je potpisao nalog za korišćenje službenog automobila. Pošto je DK osumnjičen da je oprao 500 miliona evra i uništio sve čega se dotakao ili započeo u Crnoj Gori, valjda je logično da se saslušaju njegovi prijatelji MĐ, BG, GSR koji su zajedno s njim u Sen Tropeu jeli zetske pipune i lubenice. Kako je moguće da Andrija Mandić i Milan Knežević zbog fotografije sa Ananijem Nikićem na zvaničnom sastanku u ruskoj Dumi budu optuženi za državni udar, a MĐ, BG, GSR zbog zajedničkih fotografija sa DK u Sen Tropeu i Dubaiju da ne budu optuženi za pranje 500 miliona evra, stoji u saopštenju.

Veoma je važno utvrditi da li su na ovo egzotično putovanje u Sen Trope letjeli vladinim avionom, jer ako ga je koristila Jami, onda je sasvim logično da ga koriste i MĐ,BG,GSR, DK i njihove ljepše polovine.

“Ako je to tačno, onda je veoma važno izvršiti analizu Pravilnika o korišćenju vladinog aviona, i da li je u tom trenutku vladin avion i MĐ, BG, GSR u njemu pomagali DK u izvršenju krivičnog djela pranja 500 miliona evra. Imajući u vidu nepobitnu činjenicu da se Andrija Mandić i Milan Knežević nikad nisu vidjeli, razgovarali niti dogovarali državni udar sa Šišmakov – Širokovim i Popov- Mojsijevim, a ipak su optuženi za državni udar, onda je valjda logično da oni koji su se družili, sunčali, kupali i jeli lubenice i pipune sa DK koji je oprao 500 miliona takođe budu optuženi za isto krivično djelo. DF ipak dozvoljava mogućnost da su ove fotografije u stvari fotomontaža, zato bi bilo dobro, u svrhu otklanjanja svake sumnje, poslati vještaka Boljevića da utvrdi da se bazne stanice DK sa baznim stanicama MĐ, BG, GSR i njihovih ljepših polovina uopšte ne poklapaju, jer u trenutku kad se DK nalazi u djakuziju, MĐ u bazenu gricka parče pipuna koji mu je izrezao najpoznatiji svetski kuvar Gordon Remzi, koji inače rezanje hljeba naplaćuje 1000 evra, piše u saopštenju.

Daljom analizom baznih stanica vještak Boljević bi lako mogao utvrditi da je GSR ustvari Milan Knežević, a GSR-ova ljepša polovina Kneževićeva djevojka kojoj on šalje tajnu šifru preko kriptovanog telefona koji se puni na Zlatiboru.

“Dok je BG ustvari Andrija Mandić kojeg je u San Trope dovezao Gordon Ramzi, tj. Mihailo Čađenović, da bi se sreli sa MĐ, tj Ananijem Nikićem. A to znači da ima sasvim dovoljno dokaza da SDT proširi optužnicu za pranje 500 miliona evra sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, jer postoji više nego udaljena sumnja da je DK ustvari sve vrijeme Nebojša Medojević, navodi se u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.