DF: Naručen napad pojedinaca iz Herceg Novog na Simonidu Kordić

3

Demokratski front i predsjedništvo NSD pozivaju Stevana Katića da spriječi rušenje vlasti u Herceg Novom, tako što će momentalno staviti van snage nezakonitu odluku svog potpredsjednika, koju je isti donio prostački zloupotrebljavajući odsustvo predsjednika opštine, saopštili su iz DF-a.

„U Herceg Novom očigledno postoje pojedinci koji rade sve kako bi razbili koalicionu vlast i tako omogućili DPS-u da preuzme ovaj grad. Takođe, isti, u jeku afere ‘Koverta’, kada se otkrivaju koruptivne radnje i teške malverzacije predsjednika DPS-a, udarima na kolege iz opozicije pokušavaju da odvuku pažnju javnosti sa kriminala u DPS-u. Drugačije se ne može shvatiti neljudsko, kukavičko i nezakonito ponašanje potpredsjednika opštine Konjevića, koji je iz sebi znanih razloga krenuo u obračun sa potpredsjednicom NSD Simonidom Kordić, odnosno, da se ne zavaravamo, sa Demokratskim frontom.

Prosto je zabrinjavajuće sa koliko elana se ovaj potpredsjednik opštine ustremio na jednu intelektualku, čijim bi se referencama, sposobnostima i rezultatima ponosila i lokalna vlast jednog Beograda ili Novog Sada, a ne vlast grada kojem je Miloš Konjević potpredsjednik opštine. O načinu i ‘stilu’ na koji se Konjević u svom prizemnom saopštenju obratio Simonidi Kordić ne treba trošiti previše riječi, jer to samo govori o ljudskom posrnuću i o tome da kad neko ne vidi dalje od Rta Kobila, nije sposoban da upravlja ovako važnom opštinom“, ističu iz DF-a i napominju:

„Možda Konjević nije sposoban da shvati da je Simonida Kordić potpredsjednica NSD i nosilac liste DF koja je osvojila više glasova nego lista na kojoj je on bio na izborima u Herceg Novom. To znači da su joj građani više vjerovali nego njemu, koji, evo, pokušava da ugrozi lokalnu vlast“.

Očigledno, dodaju, da Konjević ne razumije koja su znanja i vještine neophodne za pokrivanje različitih radnih mjesta.

„Za obavljanje funkcije prvog diplomate grada, potrebno je obrazovanje, poznavanje stranih jezika, kultura i običaja, kao i prefinjenost u ophođenju s ljudima, kako bi Herceg Novi bio predstavljen u najboljem svjetlu, što za neke druge poslove nije potrebno. Takođe, treba znati, da se komunikacija sa inostranim prijateljima ovog lijepog grada, obavlja i van našeg radnog vremena, u zavisnosti od toga na kojoj se tački planete Zemlje nalaze.

DF i NSD očekuju brz i jasan odgovor predsjednika Katića kako bi odagnao sumnje da je i on u ovome učestvovao“, poručili su iz DF-a.

3 Comments
  1. vknezevic komentariše
  2. vjaukovic komentariše
  3. Manda komentariše

    Da li je g.dja Zametica i dalje u Odboru za odbranu lika u djela Radivaba K. i je li joj suprug i dalje savjetnik R.K. kao ratnih devedesetih.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.