DF donio odluku: U nedjelju veče veliki miting u Podgorici!

DF donio odluku: U nedjelju veče veliki miting u Podgorici!

Funkcioner DF-a Predrag Bulatović saopštio je da je taj politički subjekt za nedjelju zakazao u Podgorici veliki narodni miting.

“Jasno smo im rekli, ako žele da drže Nebojšu Medojevića u Spužu i da uhapse Milana Kneževića, prijavili smo za nedjelju veče veliki narodni protest, gdje pozivamo Crnu Goru da nam se pridruži. To je naš odgovor na nasilje. Nama neka drugog puta ni izlaza, rekao je Bulatović.

Kazao je da je Medojević zvjerski kindapovan i time je ugrožen ustavni poredak Crne Gore.

“Danas se brani sloboda i ustavni poredak. Medojević i Knežević su neodvojivi dio svih nas. Dali smo ponudu da već sjutra Ustavni sud donese privremenu mjeru da se njih dvojica nađu na slobodi i da nastavimo dijalog, poručio je Knežević.

Andrija Mandić je kazao da i večers tražimo slobodu za Medojevića i Kneževića.

“Ovo što je njih zadesilo može svakog da zadesi. Zato pozivamo sve da nam se priključe i da vam se koliko sjutra odavde obrate i predstavnici drugih partija, NVO sektora i univerzitetski profesori, rekao je Mandić.

Janko Vučinić je naglasio da “nećemo dozvoliti da nas gaze i ponižavaju”.
“Grudva se zakotrljala i prerasće u lavinu koja će sve da počisti, dodao je on.

Branko Radulović se zapitao da li će sinovi kriminalaca biti naši gospodari ili ćemo krenuti u bolju budućnost.

“Spremni smo da za slobodu krenemo kao prije tri godine, junački. Nema nam drugog puta. Manipulišu da Medojević i Knežević davali iskaze, dva puta po dva sata. Lažu da im je skinut imunitet, bilo je nasilje na ulicama. Umjesto da brane poslanika, koji predstavlja preko 4.000 građana, oni ga napadaju, istakao je on.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *