DF: Crna Gora suočena sa ozbiljnom prijetnjom po zdravlje njenih građana

0

Demokratski front (DF) saopštio je da je Crna Gora suočena sa ozbiljnom prijetnjom po zdravlje njenih građana, ali i sa izazovima u pogledu političke, ekonomske, socijalne stabilnosti.

“DF poziva sve strukture društva da pokažu neophodan nivo ozbilnosti i odgovornosti i daju svoj konretan doprinos jačanju unutrašnje kohezije, empatije i solidarnosti u pravcu stvaranja zajedničkog fronta za borbu protiv pandemije COVID19”, saopšteno je iz DF-a.

DF posebno poziva sve političke aktere da iskažu iskrenu brigu za opšti interes i narodno dobro “i da ne koriste ovu pandemiju u dnevno političke, stranačke ili bilo kakve privatne i grupne interese.”

“Stanje opasnosti po vitalne nacionalne interese, od svih nas traži maksimalnu disciplinu i aktivizam u cilju zaustavljanja ove pošasti, sprečavanja širenja, ali i saniranja posledica. DF će na sopstvenom primjeru pokazati iskrenost i posvećenost opštem dobru i nijednom svojom aktivnošću neće koristiti ovu situaciju za bilo koji vid strančarenja. DF poziva sve građane da daju svoj lični doprinos borbi protiv ove pandemije, da se što manje kreću, vode računa o higijeni i prate uputstva. Posebno pozivamo naše starije sugrađane, da se ne izlažu bilo kakvom riziku i da ostanu kućama dok kriza ne prođe. DF poziva građane da ostanu pribrani i da ne dopri

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.