DF: Bjesni rat “mojkovačkog” i “Grand” klana!

0

Sukob između “mojkovačkog” i “Grand” klana, za koje postoji čitav niz dokaza da se bave kriminalom, polako dostiže kulminaciju, rekli su iz DF-a.

“Zato su javnosti ponovo dostupni snimci u kojima su akteri istaknuti pripadnici jednog od klanova, i lako je zaključiti da se oni prisluškuju i prate jedni druge. Posebno je važan kontekst poslednjeg snimka u kome neki od vođa klana “Grand”, Zoran Lazović i Duško Golubović, između ostalog vrijeđaju SPC i njene vjernike i govore najpogrdnije stvari o njima. Za one još neupućene, to je klan na čijem čelu se nalaze Milo Đukanović i Milan Roćen.

Inače, dio te ekipe je preko svojih ljudi u CB Nikšić organizovao akciju u kojoj su namjestili jednog od lidera mojkovačkog klana, Veselina Veljovića, da dobije vrlo upečatljiv nadimak, kome se danas smije čitava Crna Gora. Cilj je da se javnosti predstavi da se on u policiji ne pita ništa, nego njegov zamjenik iz drugog klana. Zato su oni koji podržavaju Veljovića bili “prinuđeni” da odgovore objavljivanjem presretnutog razgovora Lazovića i Golubovića, gdje oni prijete da će narodu “dati po gu.ici”. Veljović je, između ostalog, puštio razgovor da bi svima stavio do znanja da ga ova dvojica prate i da on nije “na Kopaoniku”.

No, ovim osveta nije završena, pošto ekipa iz Granda planira da nakon završetka radova na kolektoru u Zeti okači tablu sa nazivom toga objekta: “Veselin Veljović, direktor policije”, prvenstveno zbog nadimka koji su mu oni smislili. Ovako bahati i neozbiljni pojedinci nikako ne zaslužuju da vode policiju CG i svako njihovo odstupanje i smjenjivanje sa tih pozicija građani bi snažno pozdravili.

Mada, ako se ima u vidu na koji način nastupaju pojedinci iz i oko režima, tako važna investicija, poput kolektora, mogla bi, na primjer, da ponese ime ministra Janovića, analitičara Zlatka Vujovića, pojedinih dukljanskih pisaca i glumaca, a ako se budu opredjeljivali za nekoga izvan CG onda je prvi favorit Darko Trifunović. Dakle, konkurencija je žestoka.

Takođe, iz razgovora Golubovića i Lazovića vidi se i ogromna mržnja prema SPC i njenim vjernicima, a to su potpuno preneseni stavovi Mila Đukanovića, koji sada predvodi antipravoslavne i fašističke grupe u Crnoj Gori.

Sukob ovih klanova odavno je teret na leđima svih građana, zemlja je pokradena, u privatne džepove stavljene milijarde evra, uništena kompletna privreda, zemlja moralno i duhovno ponižena… Crna Gora će biti slobodna kad sva ova lica budu iza rešetaka i kada odgovore na pitanja o brojnim zločinima i pljački naroda, u čemu su aktivno učestvovali proteklih decenija, stoji u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.