DF: Bez žestokog otpora neće nas na pravdi Boga voditi u kazamate

0

“Pošto ovih dana Vesna Medenica kao sestra Batrićeva tuži nad sudbinom nezaštićenih sudija u montiranim političkim procesima, pozivamo je da objasni kako je dozvolila brutalno kršenje Zakona o zaštiti svjedoka i preko Jedinice, odnosno Komisije za zaštitu ličnosti čija je predsjednica, obezbijedi gostovanje Saše Sinđelića, navodnog svjedoka saradnika i pravosnažno presuđenog ubice na dan održavanja izbora”, navodi se u saopštenju Fronta.
Time je, kako smatraju, Vesna Medenica direktno učestvovala u nastavku Državnog udara od 16. oktobra i preko “Žive istine” pomogla u potvrđivanju “sigurnog glasa” DPS – u u Beranama i Ulcinju, čiji je predsjednik biračkog odbora bila do nedavno.

Milivoje držao zdravicu Sinđinom potomku

“Da se crnogorsko pravosuđe odavno nalazi u talogu korumpiranosti i kriminalizovanosti potvrđuje i činjenica da je shodno Zakonu o zaštiti ličnosti pravosnažno presuđenom ubici Saši Sinđeliću promijenjen identitet i omogućeno da prije dvadesetak dana u pratnji petorice agenata ANB – a redovnom avio linijom otputuje za Beograd iako se od 2011. nalazi na crvenoj Interepolovoj potjernici. I dok su liderima DF-a oduzeti pasoši, pravosnažno osuđeni ubica pod zaštitom crnogorskog pravosuđa i ANB-a proživljava zvjezdane trenutke svog kriminalnog života od Hiltona do Splendida i to sve o trošku poreskih obveznika. Imao je čak vremena da radi i na potomstvu, tako je prije petnaest dana čitav ginekološki blok KBC-a bio izolovan, dok je Milivoje Katnić okružen agentima ANB-a prisustvovao porađaju Sinđelićeve žene i držao zdravicu dok se kidala pupčana vrpca”, dodaje se u saopštenju DF-a.

Mugoša da se odredi prema ovom skandalu

Zbog takvog odnosa prema, kako kažu u DF-u, ovom pravosnažno presuđenom ubici, uopšte ne čudi što je Saša Sinđelić u današnjoj emisiji izjavio da će život nastaviti u Srbiji, i na taj način već najavio da će mu Suzana Mugoša potvrditi status svjedoka saradnika.
“A to znači da je u ova tri mjeseca svog besomučnog laganja i halucinacija po mišljenju sudskog vijeća govorio istinu. Zato javno pozivamo sudiju Mugošu da se odredi prema ovoj skandaloznoj izjavi pravosnažno presuđenog ubice da će mu biti potvđen status, i da li to znači da je Darko Šuković u “Živoj istini” , prije Višeg suda utvrdio da je Saša Sinđelić govorio istinu. Pošto se sudija Mugoša jedino kune u ZKP podsjetićemo je da Saša Sinđelić formalno pravno još uvijek nije završio svjedočenje, i da nije imao pravo gostovanja u pomenutoj emisji, tako je na ovaj način sudski proces brutalno kontaminiran do nivoa da je jedan pravosnažno presuđeni ubica u televizijskom intervjuu saopštio presudu liderima DF-a. I onda kad joj saopštimo da izvuče presudu iz fioke, sudija Mugoša patetično povišenim glasom saopštava da ne postoji nikakva fioka i da ona u nju neće zavlačiti ruke. A nije ni do kuće došla, a kamoli se za kvaku dohvatila, fioku je otvorio Darko Šuković i izdiktirao joj presudu da je Saša Sinđelić govorio istinu, a da su Edi i lideri DF – a organizovali državni udar. Nakon ove emisije neće nas začuditi ako pravosnažno presuđeni ubica Saša Sinđelić bude kandidat za predsjednika DPS-a, a ako ipak ne pobijedi Milicu i Mila na tajnom glasanju, uvijek može biti izabran za člana Sudskog savjeta. Predsjedništvo DF – a nakon ove medijske septičke jame iz koje je izronio Saša Sinđelić i saopštio presudu liderima DF – a, ostavlja crnogorsko pravosuđe da nastavi grljenje i opštenje sa pravosnažno presuđenim ubicom jer između njih nema nikakve razlike, čak ni u stepenu stručne spreme. Zato nas režimska perut poput Vesne Medenice, Borisa Savića, Milivoja Katnića, interesuje samo kad moramo da je otresemo s ramena, ali imamo poruku njihovim nalogodavcima Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću, da onako kako su planirali, uz brutalnu montažu i progon, lidere DF-a neće voditi u zatvor, jer im to lideri, a onda ni narod neće dozvoliti bez žestokog otpora. A odluku kojem mediju da ustupimo prava prenosa našeg otpora koji je neminovan donijećemo naknadno”, zaključuje se u saopštenju Demokratskog fronta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.