Demokratija: Bečić jedini kandidat za šefa Demokrata

0

Aleksa Bečić, lider Demokratske Crne Gore, jednoglasno je predložen za predsjednika te stranke na sjednici Glavnog odbora.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, Bečić je informisao Glavni odbor da je prihvatio kandidaturu za predsjednika Demokrata.

“Najvažniji razlog i ono što me uvijek ključno motiviše, i što me u konkretnom slučaju motivisalo da prihvatim kandidaturu za naredne četiri godine, jeste što je ovo jedna porodica. Sve dolazi i prolazi. Procenti i mandati dolaze i prolaze. Ali, kad smo mi za četiri godine uspjeli da narastemo do ovih granica, da, narodski rečeno, krenemo sa ledine, a da pored snage i širenja kapaciteta ostanemo jedna velika porodica i, prije svega, prijatelji, pa onda partijske kolege, onda sam ja srećan i ispunjen čovjek i to me dominantno motiviše i ključno rukovodi da sa vama zajedno nastavim da nižemo ove uspjehe i da dođemo i do one pobjede koju svi čekamo, koju su mnogi čekali, a neki ne dočekali i time nama učinili dodatnu obavezu da nastavimo još jače, snažnije i odlučnije”, kazao je Bečić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.