Demokrate traže bezbjednosnu zaštitu Koprivice

6

Demokratska Crna Gora traži od Uprave policije da preduzme mjere na zaštiti bezbjednosti nosioca lise koalicije “Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić” Moma Koprivice.

Iz Demokratske Crne Gore poslali su fotografije više neprimjerenih komentara objavljenih na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Kada smo prošle nedjelje saopštili da je Momo Koprivica ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori, nijesmo slali političke ili populističke poruke. O tome je svjedočila stvarnost u gradu pod Trebjesom u znaku zapaljenih automobila, fantomki, uličnih batinaša, napadača na starce. Večeras je ovaj niz nastavljen monstruoznim prijetnjama po život Moma Koprivice na društvenim mrežama. Citiramo, sa adrese fb profila pod imenom Sreten Lakićević napisao je “Koprivice ispunio si sve uslove da ti se Brano u…. u život. Neka ti je sa srećom, jer će ti trebati ko nikad do sada””, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.


Iz te partije navode da je prethodne večeri na stranici FOS media, profil pod imenom Don Lukezi napisao je “Momo, mnogo mlatiš, mrak će te pojesti”.

“Dakle, potpuno je prepoznatljiv vokabular kriminalaca diktiran od mafijaške glave Crne Gore, kako po formi tako i po sadržini. Poručujemo kriminalnom vođi da nas neće uplašiti ni prijetnjama ni piromanima ni plišanim igračima”, zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Izvor: Vijesti

6 Comments
 1. Mistral komentariše

  Hajde bre demokratske pudlice, malo vam neko priprijetio i odmah cvilite i dižete frku! Što bi bilo da su vas godinama progonili, tukli, hapsili, sudili i osuđivali… đe ste bili dok se to radilo i dok su se pravi ljudi borili protiv pljačke, diktature i progona nad Srbima!? Koje ste vi plačipičke, to nije normalno!

  2
  1
  1. Janko komentariše

   E dobro im reče… ovo je samo bijedni pokušaj da skrenu pažnju na sebe, da daju sebi tobože na važnosti i da se naprave žrtvama.

   2
   1
  2. Andrijana komentariše

   Jasno se vide prijetnje smrcu? Ne znam kako Vas nije sramota.

 2. Paps komentariše

  Sve ove internet ratnike DPSa pohapsiti. Ovakvo ponasanje nije prihvatljivo ni demokratsko.

 3. Miroljub komentariše

  Koalicija za buducnost Niksica je jedina opcija za normalne niksicane. Za buducnost Niksica!

 4. Koprivica komentariše

  Prezimenjace, cuvaj se. Ne daj nekrstima da te taknu!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.