Demokrate: Brano Mićunović nam je preko brata poslao jasnu poruku

8

Prostorije Demokratska Crna Gora posjetio je danas Božo Mićunović, rođeni brat Branislava Mićunovića, koji je  kako tvrde, po Branovom direktnom nalogu tražio Moma Koprivicu, nosioca liste “Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić”.

Kako se navodi u saopštenju Demokrata, Koprivica je u tom momentu bio odsutan. Mićunović je nakon kraće rasprave sa poslanikom Demokrata Danilom Šaranovićem napustio prostorije partije, a da pritom nije objasnio šta je bila svrha posjete Boža Mićunovića”.

-Šta je povod posjete Mićunovića, koji su njegovi motivi i šta su njegovi ciljevi, ostaje nepoznato, ali je svakom građaninu Nikšića i Crne Gore jasna poruka jednog od najvećih mafijaških vođa na Balkanu. Bez obzira na takvu reputaciju, Mićunović nije smogao hrabrosti da izađe na crtu Koprivici, već je poslao brata- navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su poručile Mićunoviću da ne šalje brata, niti ljude sa fantomkama, već da izađe na TV duel.

-Zna odlično Brano gdje je Momo Koprivica i zna da ga se ne plaši. Zato neka lično dođe da pred licem javnosti raspravimo i ukrstimo argumente. Izvolite, čekamo vas- poručili su iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju Demokrata se zaključuje da je Momo Koprivica danas  ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori i neskriveno centralna meta kriminalne hobotnice, imajući u vidu ukupnu atmosferu u Nikšiću, nasilje, paljenje automobila, udare na domaćine, na starce, a sve u režiji mafije.

 

8 Comments
 1. Realan komentariše

  OVO JE NEDOPUSTIVO I NE SLUTI NA DOBRO .SVAKAKO POD PRETPOSTAVKOM DA OVA POSJETA NIJE BILA ,,PRIJATELJSKOG ,,KARAKTERA.SVAKI GRADJANIN BI U OVOJ ZEMLJI TREBAO DA SE OSJECA SIGURNO ,A KAMOLI BILO KOJI JAVNI FUNKCUONER.

  28
  3
 2. Dejan komentariše

  Hoce li vise te jajare neko da hapsi i baci kljuc da govna ne smrde ili ce ta gamad da zastrasuje i zagadjuje nase zivote dok ne pocrkamo ili mi ili oni. U kojoj se zemlji mafijasi tog internacionalnog gabarita jos slobodno setaju ?!?

  31
  5
 3. NIKO99 komentariše

  Vrijeme je za promjenu u podzemlju.

  18
  1
 4. LipaLipa komentariše

  … “sitna knjiga na zalosti, … Koprivica dvor dolece”, … sve je moguce u NK, u doba izborno … knjige lete od Ribnice, kule Nemanjine, … do kucica Vucica, bas pored Jainaca, … Vule oma sa koljena, odpisuje na ruke nejake, … na tica komitica, od BudveNase, dizdara, … oj dizdare, zmijo ljuta, skloni meni Moma s’ puta, … igrale se drlije na sred i tako, dale, … oli mislite da se spdam, … spdaju se neki “mladi” momci sa nama, … aj zdravo, …

  1
  11
  1. Kontra revolucija komentariše

   Sprdaš se ti sam sa sobom, tvoje misli treba neko razrešavati ?.
   Ne znaš ni sam šta pricaš Lipa !.
   Al video ja takve , u psihijatriji napumpanim malim tableticama isto se tako izrazavaju !.
   Zao mi ih je, buncaju i nikad ih nece pustiti napolju dok tako nejasno buncaju !.
   Necemu sluze, šta ti ja znam, nejasni su mi kao ti !.

 5. Sotonjara! komentariše

  Koprivica!, jel to onaj pakšu šta sa olinjalim četnikklerofasistima napada život đece?

  4
  22
 6. Sotonjara! komentariše

  Nevidim loše da se naebe četnikklerofasisticke keve, onaj matori cetnikklerofasist bi đecu klao

  2
  15
  1. Kontra revolucija komentariše

   Sotonjara, vaso, Traktorist, dosadan si imaš li šta novo ?.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.