Demokate o DPS-u: Znali smo da su očajni, to su mnogo puta dokazali (FOTO/VIDEO)

3

Demokratska partija socijalista je očajna, što su mnogo puta i dokazali, poručile su Demokrate u reagovanju na tvrdnje DPS-a da je za tu partiju relevantan izvor šovinistički IN4S, kao i da su i srpski nacionalisti.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

Ciljali smo ovu reakciju DPS-a, ali smo ipak bili sumnjičavi da su toliko glupi. Znali smo da su očajni, to su mnogo puta dokazali, ali ovo što smo istjerali u vidu rekacije je čisti spektakl: politički prepolovljeni, prepolovljena im ionako skromna inteligencija!

Sva suština DPS-a stala je u jedan lagani, svakom razumiljv i neporeciv primjer: nije po njima problem šta je na snimku, već ko je taj snimak objavio. Standardno za DPS, od afere “Snimak”, pa nadalje, sve što se zove snimak njih naježi.
To je to, građani Crne Gore, evo vam DPS logika demaskirana u potpunosti: za njih nije problem što su vas opljačkali, pokrali, unakazili godine i decenije života, već je problem što ste vi to vidjeli. Ili kako bi vam oni to rekli: “Nije problem što smo lopovi, nego što vi to vidite” . To je taj ogoljeni bestijalni nemoral uništitelja za sve nas ponosne i najljepše zemlje.Dakle, nije problem što u famoznom društvu tadašnjeg premijera grme četničke pjesme, već je problem što je to neko objavio. I sad bi oni da je kriv onaj što objavi, a ne oni što pjevaju! Spektakl!

Zamislite na šta je spreman takav um tajno i kad je u prilici, kad se ovako javno očitava.

Šta li će im biti izgovor kada krenemo sa arhivom njihovih starih političkih umotvorina, kojih takođe imamo dosta?

Šta li će sledeće da odvali stranka puna lažnih novinara poput poslanika Nikolića, korupcionaša poput Petra Ivanovića, nacional-šovinista preletača poput Predraga Boškovića i Dragutina Papovića, nespretnog portparola i montažera Miloša Nikolića, jednog od najsumnjivijih lica na političkoj sceni Crne Gore Brana Gvozdenovića, čime li će dalje da se brani, kad joj redove čine sve “uzdanica” do “uzdanice”.

To je, između ostalih, dragi građani ekipa koja ovih dana priprema haos na Cetinju u koordinaciji sa Veselinom Veljovićem. Da po cijenu vašeg mira i vaših života pokušaju da ostanu na slobodi.

Neće proći! Velika je Crna Gora i njena istorija da bi vama stala u džepove!

I na kraju, pitanjem o Beranama ste dokazali da iza najprljavijih kampanja stojite upravo vi i vaš potpredsjednik, a zatim i predsjednik partije. Najmonstruoznija djela ste spremni da podvalite, poput zataškavanja i da od toga gradite afere. Sramno i bestidno, ali vi ste takvi kao ljudi, bazično nemoralni, jadni i zli. O konkretnom slučaju sve će reći nadležni državni organi.

Ali samo gledajte šta izlazi u javnost narednih dana. Do tad ćemo samo ovako da se igramo s vama. Šaljemo vam još materijala, da uživate. A vi vidite šta je sporno, ono na snimcima, ili ko je objavio. Na fotografiji vam je uzdanica iz Herceg Novog, Krušo Radović iz dana borbe za crnogorsku nezavisnost i euro integracije, a na snimku mladi Beli orao, iz velikosrpske faze kako egzaltirano skandira… a vjerovatno demokratiji i nezavisnosti Crne Gore, nema šta drugo biti.

3 Comments
 1. Helm komentariše

  Normalan narod pravi otklon i od jednih i drugih, lopova i crvenih sektaša, DPS i tzv Demokrate kao dva lopovsko-sektaška lica istog novčića.

  1. bijeli komentariše

   Aj ne seri…

 2. Kontra Revolucija komentariše

  Samo vi ste gori od njih, „pozadinci“ !.
  Gamad izdajnicka !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.