Delić: Iza nas je jedna uspješna godina; Fokus naše samouprave bio je da poboljšavamo lokalnu infrastrukturu na selima i u gradu

0

Iza nas je jedna uspješna godina i fokus naše samouprave bio je u tome da poboljšavamo lokalnu infrastrukturu na selima i u gradu i čini mi se da smo u tome uspjeli, kazao je predsjednik Opštine Mojkovac Vesko Delić povodom obilježavanja Dana opštine Mojkovac.

7. januar je datum kada Opština Mojkovac obilježava svoj dan Opštine. Međutim, zbog velikog praznika Božić, Mojkovac će danas upriličiti svečano slavlje povodom obilježavanja njihovog Dana opštine.

U lokalnoj upravi zadovoljni su postignutim između dva praznika i najavljuju nove projekte.

„Mislim da imamo čime da se pohvalimo, iza nas je jedna uspješna godina i fokus naše samouprave bio je u tome da poboljšavamo lokalnu infrastrukturu na selima i u gradu i čini mi se da smo u tome uspjeli, kazao je Delić u emisiji „Dobro Jutro Crna Goro“ na TVCG.

On je naglasio da je za lokalnu infrastrukturu. potrošeno blizu 600 do 700 hiljada eura.

„Malo su nas vremenski uslovi pri kraju godine onemogućili da odradimo ono što smo zaista planirali i htjeli da uradimo na tom polju, ali čim dozvole vremenski uslovi na proljeće nastavićemo s tim radovima, tako da mislim da tu možemo da se pohvalimo da smo odradili ulicu, dvosmjernu ulicu u užem gradskom jezeru koja je koštala oko nekih 200 hiljada eura, počeli smo radove i odradili radove ka spomeniku na Bojnoj Njivi od nekih dva kilometra asfaltnog puta, tako da započeli smo putni pravac ka Prošćenskim Žarima, tako da ti radovi će biti nastavljeni na proljeće i vrijednost tih radova biće oko nekih 700 do 800 hiljada eura“, kazao je Delić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.