Dejan Lakić poručio pomoćniku direktora policije: Lazoviću, sin ti je dostavljao drogu zatvoreniku ni ti nijesi čist!

1

Podgoričanin Dejan Lakić, koga Specijalno državno tužilaštvo optužuje za navodne milionske malverzacije oko utaje poreza, nastavio je sa nizom optužbi na račun visokih službenika i funkcionera DPS-a, koji su, kako naglašava, pokušali na sve način na ugroze njegov i život njegove porodice.

On je prozvao Miomira M. Mugošu, direktora Poreske uprave, da treba javno da prizna koliko je uzeo novca od Vlada Dajkovića, kako bi uklonio specijalnog poreskog inspektora Sinišu Kovačevića, kao i za ostale malverzacije.

„Mićo Mugoša, lijepo bi bilo da se oglasiš i priznaš svoj kukavičluk, jer si odavno žrtveni jarac. Hoćeš li da pričamo kako si bivšem zetu praktično službenom funkcijom iskoristio pokojnog Sretena i kuću bivšeg zeta oteo bratu i dao Juriševićima za 25.000 evra manje, da bi uzeo akcije FK Mladost Lješkopolje, napisao je Lakić na svom FB profilu i dodao:

„Mićo, mnogo se dobro znamo, a znamo i koliko si novca uzeo od Vladana Dajkovića za istu ovu aferu da makneš tvog specijalnog poreskog inspektora Sinišu Kovačevića, ko ti je štampao majice za KK Budućnost i RK Budućnost i jesi li platio dok si živio u soliteru do Doma zdravlja u Blok 5“.

Lakić je tzv. grandovce nazvao jadovci, kako navodi zbog „žalosnog Lazovića“.

„Mislio sam Lazoviću da se nećeš petljati gdje znaš da si jednom nogom u grob. E pa Lazoviću, pitaj svoga sina, koji je sa mnom u tvoj kafe bar, tadašnji „Štrafta“ sjedio i koga je doveo za naš sto iz Bijelog Polja da bi bio uz mene i sve špijao, a isto ćeš ga pitati, a dobro znaš Lazoviću da si ga poslao kod mene kući i moje djece, da bi to jutro ušao u KBC i dostavio drogu spuško-bjelopoljskom zatvoreniku“, napisao je Lakić i poručio:

„Lazoviću, mislim da ti otrcani Đukanovići nisu trebali ništa, ali kad si izabrao očekuj posledice Lazoviću, jer ti duša odavno nije čista, a ja ću vam je svima očistiti spokojno u Nikšiću i Bijelom Polju“.

Lazović je nedavno izabran za pomoćnika direktora Uprave policije Crne Gore. On rukovodi Specijalnim odsjekom za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

1 Comment
  1. Perivoje komentariše

    Kako ce takozvani policajci ubrzo da idu u zatvore. Mali su nam kapaciteti da prime sve korumpirana narko dilere u uniformama. Pravda stize. A vi mangupi sa znackama, punite gace vec. I mirno ne spavate.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.