Dejan Lakić o potjernici koju je raspisala Crna Gora: Braća Đukanović su veći kriminalci od mene, hoće da me uhapse da bi me ubili!

Dejan Lakić o potjernici koju je raspisala Crna Gora: Braća Đukanović su veći kriminalci od mene, hoće da me uhapse da bi me ubili!

Insajder Dejan Lakić, koji mjesecima otrkiva kriminal vrha režima, poručio je vlastima u Podgorici da će se dobrovoljno predati kad oni uhapse Aca i Blaža Đukanovića, odnosno Edina Kolarevića.

On je komentrišući odluku vlasti u Crnoj Gori da za njim raspišu potjernicu, i to crvenu, naglasio da on nije ubica i da je državni vrh u Podgorici izgubio kompas.

“Nije Dejan Lakić veći kriminalac od braće Đukanović i od njihovih familija. I Lakić se ne krije i ne čuvaju ga kriminalci i mafijaši kao njih. Računali su da ću moliti da me ne hapse, ali su se grdno prevarili. Za ono što sam radio, po njihovom nalogu, spreman sam da robijam, ali ne u njihovim kazamatima gdje planiraju da me ubiju. Ne traže oni da ja budem uhapšen zbog pravde koju navodno sprovode, već da bi me likvidirali i ućutkali. Ali, opet su se preigrali. Istina se ne može ubiti niti zatvoriti. Dokaze o njihovim
malverzacijama koji će tek biti objavljeni, proslijedio sam odavno na više adresa, tako sa sve te ljude ne mogu pohapsiti i ubiti”, poručio je Lakić u izjavi za Borbu.

Kazao je da se klupko odmotalo i da nema te crvene potjernice koja može da ga zaustavi.

Related posts

13 Comments

  1. zecijasapica

   reče mu ko? a ti živiš u okupaciji ili prodat ili okupiran i svoj.. linijom manjeg otpora brate, a mozak šta to bješe i obraz?

   Reply
 1. KalDrogo

  Ne brini, milo te sigurno ubiti nece ama da ce te kakvim PESTICIDOM isprskat-oce sigurno
  Ono, nece ti smetati-navikao si 🙂

  Reply
 2. kurjak

  JA APELUJEM NA SVE DA SE OVAJ COVEK NE DIRA, NEKA PRICA DA SE SPRDAMO, JER OVAKVE AVETINJE DO SAD NIDJE NE BJESE

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *