Debakl na opštinskim konferencijama: Đukanović počistio konkurenciju pred Kongres partije!

1

Struja koja nije naklonjena predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću, unutar te partije, na predstojećem Kongresu doživjeće totalni debakl, saznaje Borba u vrhu vladajuće partije.

Kako saznajemo, dosadašnji rezultati sa terena govore da su Đukanovićevi kadrovi, skoro u svim opštinama, pa i na sjeveru, već preuzeli potpunu kontrolu nad delegatima.

Kako je Borba već pisala, visoke pozicije u partiji, nakon Kongresa, planirane su za Branimira Gvozdenovića, Petra Ivanovića i Milana Roćena.

Prema našim saznanjima, u novom rukovodstvu, neće biti mjesta za Tarzana Miloševića, dosadašnjeg glavnog operativca u partiji, koji odlazi za ambasadora u Beogradu.

Upravo su za njegovog naslednika u partiji viđeni Branimir Gvozdenović ili Petar Ivanović.

“Čak i u opštinskim odborima na sjeveru Crne Gore, Đukanovićeva struja preuzima punu kontrolu. Jasno je da će u novim sazivu, u vrhu DPS-a, biti sve Đukanovićevi ljudi od najvećeg povjerenja, zato i nije nemoguće, što je on i najavio, da se on neće kandidovati za predsjednika partije. Kad zaokruži sistem, a na putu je da to uradi, nema više potrebe da i formalno predvodi stranku, kaže naš izvor.

Nikola Rakočević izbija u prvi plan: Milo sprema kuma za naslednika!

1 Comment
  1. […] Debakl na opštinskim konferencijama: Đukanović počistio konkurenciju pred Kongres partije! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.