Danilović: Đukanović je najbolji đak najgorih devedesetih

1

Piše: Goran Danilović

Prema Đukanovićevim riječima, ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to se danas radi prema Crnoj Gori.
Da sam mlađi rekao bih da se radi o političkom mučeniku čiji demokratski pogled na svijet niko ne razumije. Nažalost, mladost mi je prošla pod Đukanovićevom čizmom.
Tako, prema mojim riječima; ono što se iz zvaničnog Beograda i zvanične Podgorice radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to se do danas radilo i prema Crnoj Gori, uz punu saglasnost Mila Đukanovića.
A može i ovako; ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu…, to je Đukanović nastavio da radi vlastitom narodu.
Ili ovako; ono što se iz zvaničnog Beograda radilo devedesetih godina 20. vijeka prema Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu… to je Đukanović podržavao svim srcem i dopunjavao orginalnostima koje su ga držale na vlasti trideset godina…
Na kraju: to što se radilo nekad iz “zajedničkog, zvaničnog Beograda” danas se radi sa zvaničnog Cetinja od istog zvaničnika one i ove vlasti.
Đukanović je zaboravio da se dobro poznajemo.
Bio je i ostao najbolji đak najgorih devedesetih godina – bio i ostao.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    A ti si Gori od tv komentator sa tv CG. Valjda ćete se poslije Nikšića maći šako jada. Dalabu tina melje a u stranci ih je 100.Gori je od Milačića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.