Danilović: Đeljošaj podiže vatru i oganj tamo gdje bi se pristojan čovjek stidio

7

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj podiže vatru i oganj tamo gdje bi se pristojan čovjek stidio, saopštio je funkcioner Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović komentarišući dešavanja u Tuzima gdje je Đeljošaj sa građanima blokirao grad zbog pokušaja zatvaranja ugostiteljskih objekata.

Danilović je ocijenio da zloupotreba zdravlja ljudi u političke svrhe i ciljeve može biti strašna i očekuje od Vlade da postupi mudro i staloženo.

Dajući sebi na značaju koji nema, Đeljošaj pokušava da se izlideriše kod albanskog stanovništva koje je kao i ostali građani Crne Gore često zbunjeno kontroverznim odlukama u vezi sa anti-kovid politikom. Tražimo od Vlade da odmjereno i mudro reaguje na ovu provokaciju koja je samo jedna u nizu od strane Đeljošaja, a kojima se, izuzev jeftinog i primitivnog ličnog marketinga predsjednika opštine Tuzi, ništa ne postiže,  kazao je Danilović.

On navodi da Albanci i ostali građani Tuzi podjednako pate od posledica korone kao i svi u Crnoj Gori “ali se mora imati u vidu da je njihov prvi čovjek spreman da te iste građane gurne kao štit ispred sebe i svoje potrošene, bukadžijske politike”.

Ako se to ima u vidu onda će izlaz biti jednostavan. Nezadovoljan odjekom svojih marketinško-nacionalističkih akcija Đeljošaj pokušava da usmjeri reflektore pažnje na sebe, da pobuni sunarodnike i otvori neku političku krizu tamo gdje je nema. Pošto čovjek želi da bude i vođa i ljekar dijela ljudi, pošto ima namjeru da ih liječi nacionalnim ponosom od Kovida-19, tu namjeru treba učiniti javnom pa će razobličen ubrzo shvatiti da neće biti nikoga da ga prati, navodi Danilović.

7 Comments
 1. Milan komentariše

  g. Daniloviću veoma sam Vas cijenio i sa zadovoljstvom čitao što god napišete, ali u posljednje vrijeme puno pričate a malo kažete…

  5
  10
 2. Ivi komentariše

  Podrška za NIKA. Srbi su uz tebe. Maltretiraju bez veze.

  3
  6
 3. Sotonjara! komentariše

  A jes danilovic ustasa, svaka ti cast, nisi cetnikklerofasisticki paksu

  1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

   Gorane, potpuno zamajavaš javnost sa svojim plitkim izjavama, a dobro znaš da je pozadina protesta mnogo dublja. Osjetio je Nik krv, krv jedne ranjene lovine, a to je Crna Gora i nesposobna joj trenutna vlast. Zar je Brđanin toliko vrijedan, da gaziš svoja načela? Barem da si ćutao, ti potpomažeš beznadežnom slučaju, a to je ova odnarođena Vlast. Veliko razočarenje. Ovo bih ti i lično rekao, ali si, naravno, nedostupan.

   5
   1
 4. Hej komentariše

  Tako je

  1
  2
 5. Stremljenje komentariše

  Je li tacno da ovaj prepodobni i “bogougodni” filozof vise voli pi… od leba, i da ga je bivsa zena glavacke izbacila zbog toga. By the way, pristrasan kao i uvijek, Nik ne pristaje da bude rob nesposobne Dzej Bo Bo.

 6. Ivi komentariše

  NEMA MNOGO KORONE KOD NJIH! Zašto ih zatvaraju? KUČI UZ NIKA!!! SRBI DAJU PODRŠKU NIKU!!!!!! Pustite sirotinju da radi. KUČI PODRŠKA!!!!!!

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.