Danilović: Ako je i dalje premijer, Marković da objasni hapšenje Ratke Knežević

0

Predjsednik Ujedinjene Crne Gore (UCG), Goran Danilović kazao je da ta partija traži da premijer Marković, “ako je i dalje premijer, lično objasni ovaj jutrošnji sramni, nečovječni, bolesni i razulareni atak na porodičnu kuću jednog od lidera DF i poslanika Milana Kneževića. ”

“Marković koji je i sam, koliko juče, pozivao da jedni drugima ne diramo porodice, dužan je da kaže kako se ovo zove? Ovaj prepad i hapšenje Kneževićeve majke ne liči na akciju policije. Ovakav užas ne bi napravio ni banditski čopor! Je li moguće uopšte ostati normalan nakon ovakvih scena? Je li ovo revanš dostojanstvenoj Crnoj Gori? Ako jeste, grdno ste se prevarili jer smo vas pročitali – odaje vas sramno znojenje, panika i želja za konfliktom. Gospodine Markoviću objasnite šta je ovo i ko plaća ove “ljude” da se ovako iživljavaju nad jednom ženom, njenom porodicom i imovinom”, kazao Danilović.

Dodao je da je jutros zaista potrebna velika ljubav pa da se kaže kako smo ponosni građani Crne Gore.

“Svako se mora postidjeti ovog “muškog” obračuna sa gospođom Knežević, svako ko je sačuvao zrno obraza, svako koga je majka rodila, svako ko za sebe glasno smije reći da je čovjek”, zaključio je Danilović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.