Dan pred ubistvo se čuo sa jednim od vođa „škaljaraca“: Tragovi iz advokatovog telefona vode od odbjeglih kriminalaca iz Crne Gore!

0

Operativci beogradske policije, rasvetljavajući ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57), u njegovom telefonu su našli kontakte bezbjednosno interesantnih osoba iz Crne Gore koje su u bjekstvu, a koje policija potražuje, saznaje Borba. Inspektori vjeruju da to može biti jedan od tragova koji će dovesti do nalogodavaca ubistva. Policija je pročešljala brojne papire, fascikle sa slučajevima, ali i advokatove prepiske na kompjuterima.
-Pregledom mobilnih telefona koje je koristio nađeni su tragovi koji vode do nekih lica koja su u bjekstvu, a s kojima je on imao kontakt. Riječ je o pripadnicima kriminalnog miljea iz Crne Gore, koji su visokopozicionirani u kriminalnim strukturama Evrope. Sa jednim od njih, koji je jedan od vođa „škaljaraca“, Ognjanović se čuo dan pred ubistvo, kaže naš sagovornik.
Inspektori su, kako pišu beogradski mediji, u prvi plan stavili njegov odnos sa Lukom Bojovićem, ali i vođama i određenim pripadnicima „škaljarskog klana“. Ove dvije kriminalne ekipe u poslednje vrijeme često su „djelovale“ kao jedna, a poslednjih mjeseci našle su se na meti egzekutora, koji su likvidirali više ljudi. Poznavaoci prilika u podzemlju navode da su iza oba klana veliki krvavi tragovi i da je sada došlo vrijeme za osvetu.
Hice iz automatskog oružja u subotu uveče, ispred stana gde je živio Ognjanović, ispalio je najvjerovatnije profesionalac. Jedan od hitaca pogodio je advokatovog sina Petra (26) i ranio ga u ruku.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.