Damjanović: Da li je naš premijer genije?

6

Piše: Igor Damjanović

Premijer Zdravko Krivokapić produžio je postojeće, uveo nove sankcije Rusiji, odbio da smijeni Milivoja Katnića da EU o Izvještaju o napretku glagol STAGNIRA ne zamijeni u glagol NAZADUJE.

Isti premijer Zdravo Krivikapić danas kaže da su nam ciljna grupa turisti iz Rusije, jer tvrdi da je “iluzorno očekivati da u Crnu Goru dođu turisti iz EU”.

Turizam je najvažnija privredna grana u državi u kojoj je Zdravko Krivokapić premijer. Crna Gora je evropski rekorder po učešću turizma u BDP-u.

Ostaje nam na kraju da pitamo:
DA LI JE NAŠ PREMIJER GENIJE?

6 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Ova pojava više ne zaslužuje da se naziva Predsjednikom vlade Crne Gore, no greškom na mjestu Predsjednika vlade Crne Gore.

  35
  5
 2. Onako usput komentariše

  Kada ce taj “premijerski sat” , da ga malo izbombarduju oni preko cijih ledja se dograbio ovolike paznje?!
  Malo bi bilo 10 skupstinskih radnih dana za sve odgovore , koliko je gluposti napravio…

  30
  4
 3. kuca komentariše

  Skupstina u Srbiji je u stalnom zasjedanju sto i treba za pare koje primaju a ovdje em Becuc opstruira da se sastane em aki se sastane to je jedva od13 do17 da se ne umore i ako ki sto treba da kaze bolje da suti da ne prekoraci vrijeme a plate vece nego u Srbuju i to za nerad.

  16
 4. Ivi komentariše

  Duševni bolesnik, zbilja. Samo ga ne dirajte za tu sahranu, to je privatna stvar, a i neka su otišli. Pa on je bio sa nama svo vrijeme u odbrani svetinja. NEKA STE OTIŠLI, TO JE U REDU, FINO JE.

  13
  2
 5. Ribar komentariše

  Krivokapicu kako radis za svoj narod tako ti bog vratio. Presjednik vlade je potpuno pogubljen i on i svi apostoli. Ova drzava je pala na samo dno.

 6. Radnik komentariše

  Znali se koje nalogodavac krivokapicu i becicu i za koga rade

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.