Dačić: Vučić pokazuje da je državnik, a ne samo političar

5

Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocijenio je danas da je najavom učešća u međustranačkom dijalogu 28. aprila u Narodnoj skupštini, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom pokazao da je državnik, a ne samo političar.

Međustranački dijalog bez prisustva stranaca o izbornim uslovima, Dačić je zakazao za narednu srijedu, a Vučić je danas rekao da će se vjerovatno odazvati pozivu.

Smatram izuzetno odgovornom njegovu najavu učešća na međustranackom dijalogu koji je zakazan za srijedu, 28. aprila, koji će se održati bez prisustva stranaca, što će biti od velikog značaja za političku stabilnost Srbije. Time Vučić još jednom pokazuje da je državnik, a ne samo političar, rekao je Dačić.

On je ocijenio da se Vučić nalazi pred veoma teškim danima, koji mogu biti od sudbinskog značaja za budućnost Srbije.

Juče je u posjeti bio njemački ministar spoljnih poslova Mas, sjutra predsjednik putuje u Brisel na teške razgovore o evropskoj perspektivi Srbije, a dvije nedelje nakon toga čeka ga nastavak dijaloga sa Prištinom. Svaki od ovih događaja je pojedinačno izuzetno složen, a svi oni zajedno odrediće budućnost Srbije,naveo je Dačić.

Dačić je u ime Narodne skupštine iskazao punu podršku predsjedniku Vučiću, i njegovoj politici koja je, kako kaže, beskompromisna i u pogledu zaštite nacionalnih i državnih interesa, ali i u pogledu evropske budućnosti Srbije.

Narodna skupština je spremna da da puni doprinos odbrani Srbije i evropske budućnosti Srbije, poručio je Dačić.

5 Comments
 1. Marko komentariše

  Da je državnik ne bi tebe sposobno drzavo u vlasti.

  1
  2
 2. NIKO99 komentariše

  Vašarska pevaljka, najveća si tragedija našeg naroda. Simbol si svega što ne valja u politici Srbije. Najgore je to što si uspio da se održiš u politici i na vlasti u raznim formama toliko dugo da si ostavio trag bezčašća i srama za sobom.

  1
  2
 3. Niki komentariše

  Ovaj mu iz guzice ne izlazi

  1
  2
 4. Vasoje komentariše

  Eve ga i ktmak pedofilko!

  1. Vasoje komentariše

   Krmak

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.