Dačić: Ne slažemo se sa položajem Srba u Crnoj Gori i Zakonom o slobodi vjeroispovijesti

4

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas govoreći o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori, da sukoba na relaciji Beograd-Podgorica nema, ali da se Srbija brine za položaj Srba u Crnoj Gori.

„Srbija da je i posmislila da donese nešto nalik takvom zakonu do sada bi dobila teške kritike od međunarodne zajednice. Međutim, izgleda da je mnogima nevažno što u Crnoj Gori živi 29 odsto Srba. Mi se ne slažemo sa ovim zakonom ali i sa položajem Srba u Crnoj Gori. Crna Gora nema neprijatelja u Beogradu, mi poštujemo nezavisnost Crne Gore ali oni moraju da poštuju Srbe koji su rođeni i žive tamo“, rekao je Dačić gostujući na Radio-televiziji Srbije (RTS).

4 Comments
 1. Munja komentariše

  Kao da je bitno šta ti misliš.. Bolje tebi ide mikrofon i vašari..

 2. Srpkinja komentariše

  Pa ono što je on postigao smeta onima koje ti podržavaš!15 zemalja je povuklo priznanje Kosova,a i vi ćete Bože zdravlja! Srpkinja rodom iz Crne Gore koja ne može da ima dvojno državljanstvo,dok Hrvati mogu !Mrčo omrčeni!

  1. Munja komentariše

   E pa srpkinjo iz Crne Gore nećeč ga ni imati, jer ste vi tzv crnogorci sa Terazija prodali vjeru za večeru. Uvlačite se u g….. Srbiji i pljijete po domovini. SRAM TE BILO, NE OSZAJ DI SI, NI ZA DISI NISI..

 3. Munja komentariše

  I nikads nećemo povući priznanje Kosova, a i vir te ga ubrzo priznati, pa će ze moći poći turistički u Peć, Prištinu itd na ksfu i bakljavu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.