Da se ne zaborave litije: Objavljena pjesma „Svetinje“! (VIDEO)

1

Objavljena je pjesma „Svetinje“ u izvođenju Branke Zečević, po tekstu Nevena Milakovića, muzika Danilo Doderović, aranžman Peđa Nedeljković, video Vladimir Pavićević i Miroslav Karadaglić.

„Ne zamjerite što ću biti slobodna da podijelim svoju prvu pjesmu sa vama, čiji je spot ugledao svjetlost dana upravo danas“, napisala je Zečević na svom Fejsbuk profilu.

„Uz veliku pomoć i trud Vladimir Pavićević i Miroslav Karadaglić, neka ovaj spot bude skroman podsjetnik da nismo zaboravili molitvene litije. Naprotiv, sa još većim nestrpljenjem iščekujemo njihov nastavak sa još jačim, većim borbenim duhom. Neka današnje Hristovo Vaskrsenje bude putokaz kako treba i Crna Gora da vaskrsava nakon ovog raspeća, i svih iskušenja sa kojima se susrećemo, Vaskrsenje ne biva bez smrti! Na kraju bih se zahvalila timu ljudi koji su radili na ovom projektu, na nesebičnoj podršci i ljubavi sve vrijeme.“, istakla je Branka.

Veliko hvala autoru teksta Nevenu Milakoviću, muzici Danilu Doderoviću, arnažmanu Peđi Nedeljkoviću. Naravno i ljudima koji su nam pružili podršku za realizaciju projekta Bojan Bulatović, Ratko Ćipranić i Danilo Damjanović.

 

1 Comment
  1. Buka komentariše

    Naravno da ih necemo..mislim,Zaboravit..Organizatori jesu,I Organizovani,posledicno..Jok Novaca vise..Novca Jok,Setnje a,a..p.s.Smrtni jedan od Grehova je,Nabjedjivanje,Lazno svjedocenje..Bog je Jedan,Istinit i Pravican…nadasve

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.