Da li će Kilijan Marfi ponovo voditi Birmingensku bandu

0

Irski glumac Kilijan Marfi, koji je u svjetski popularnoj seriji „Piki Blajnders“ igrao Tomija Šelbija, otkrio je da bi se vratio toj ulozi ako mu se ukaže prilika i ako reditelj „napravi scenario“.

Kilijan Marfi, koji je nominovan za Oskara za najboljeg glumca u filmu Openhajmer, izjavio je da bi se rado vratio ulozi Tomija Šelebija koji vodi bandu u siromašnom predgrađu Birmingema.
– Ako ima još priče da se ispriča i ako (Stiven) Najt isporuči scenario, što znam da može, onda ću biti tu – rekao je 47-godišnji glumac.

Marfi je, takođe, priznao da mu uloga u seriji Piki Blajnders „nije pala u krilo“, kao i da nije bio prvi izbor režisera Stivena Najta.

– Fizički nisam bio očigledan izbor. Ne znam da li sam na sastanku ubijedio Stivena, ali sam mu poslao poruku u kojoj je pisalo: Zapamti, ja sam glumac. I verujem u to. Mislim da je naša dužnost kao glumaca da se transformišemo u ono što uloga zahtijeva – naveo je Marfi za radio Bi-Bi-Si.

Kilijan Marfi, između ostalog, naveo je mu nije prijatno da bude u centru pažnje, ali da će pokušati sledećeg mjeseca da uživa na dodjeli Oskara.

Serija Piki Blajnders prati porodicu Šelbi u periodu nakon završetka Prvog svjetskog rata, čiji su članovi pripadnici bande iz Birmingema, koji zarađuju novac klađenjem, reketiranjem i pljačakama.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.