„Crveni” se ugasili nakon poluvremena: Igraće za sedmo mjesto na SP

0

Crnogorski juniori nisu se oporavili od šokantnog poraza od Holadnije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Beogradu. „Ajkulice” su u prvom duelu za razigravanje od petog do osmog mjesta poražene od Hrvatske 7:11. Izabranci Vida Lompara će u petak od 12 sati igrati sa Grčkom za sedmo mjesto, dok će se „barakude” 90 minuta kasnije boriti za petu poziciju sa Italijom, koja je danas pobijedila Helene sa 19:15.

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore je u većem dijelu prvog poluvremena bila u zaostatku, da bi sa dva vezana gola Lazara Vukićevića i pogotkom Mlađana Janovića preokrenula na 6:4, pola minuta do odlaska na odmor. Upravo su se tu „crveni” ugasili, primili su sedam golova zaredom, a da drugo poluvrijeme ne završe bez ijednog gola pobrinuo se Neđo Baštrica, koji je postavio konačan rezultat, 10 sekundi prije kraja.

 

HRVATSKA – CRNA GORA 11:7 (3:2, 2:4, 3:0, 3:1)

Bazen: „25.maj Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Kolominas (Španija) i Anđelić (Srbija). Igrač više: Hrvatska 13 (6), Crna Gora 9 (2). Peterci: Hrvatska 1 (1), Crna Gora 1 (1).

HRVATSKA: Čubranić, Burđelez 1, Dodoja, Stojanac, Cicero 1, Bakarić, Mozara 1, Radan 2, Pavlić, Kolak 5 (1), Janković 1, Mihaljević, Ćosić.

CRNA GORA: Bjelica, Vučković, Dragović, Stupar, Krivokapić, V. Vukšić, Vukićević 1, Janović 2, L. Vukićević 2 (1), Baštrica 2, Nikaljević, Hadžić, Vuković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.